Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen nincs! Újabb csúcskészülék a Motorolától?

Kütyük

Ilyen nincs! Újabb csúcskészülék a Motorolától?

A Droid Turbo lenyűgöző adatokkal rendelkezik, de sajnos itthon nem lesz kapható.

Nem semmi a Motorola idei teljesítménye. Először bemutatják az új Moto termékcsaládot (X, G és E), majd a Moto 360-at, és a világ egyik legkisebb headset-ét, aztán a Nexus 6-ot, és hamarosan itt az elmúlt időszakban sokat emlegetett Droid Turbo is.

A felsőkategóriás eszközről újabb képek szivárogtak ki egy sajtőközlemény kapcsán az internetre. Az eddigi pletykák igazak voltak, ugyanis valóban piros és fekete dizájnnal született meg a készülék, de sajnos csak a Verizon amerikai telefonszolgáltatónál lesz elérhető.

Ennek ellenére nem baj, ha tisztában vagyunk létezésével, hiszen egy rendkívül kiemelkedő hardverről beszélünk. Egy 5.2 inches QHD kijelzőt, egy Snapdragon 805-ös, 2.65 GHz-es processzort, és 3 GB RAM-ot tudhat magáénak. A belső tárhelye 32 GB-os lesz, de micro SD kártyás bővítés sajnos nem elérhető a modellnél. A kamerarendszer egy lenyűgöző 21 MP-es szenzort kapott, és a hatalmas 3900 mAh-es akkumulátorral kapcsolatban sem élhetünk panasszal. Hát nem elképesztő? Szinte mindent belepakoltak, ami csak szem szájnak ingere.

Fontos megemlítenünk, hogy annak ellenére, hogy Android 4.4.4-gyel debütál majd október 28-án, elsőként fogja megkapni az új Android Lollipopot. Szörnyű rossz hír, hogy itthon nem lesz elérhető, de sajnos ez jutott nekünk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés