Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme a JBL és a OnePlus közös fülhallgatója

Kütyük

Íme a JBL és a OnePlus közös fülhallgatója

Az E1+ mindössze 39 dollár, és nem marad le se a dizájn se a specifikációk terén.

Tegnap érkezett a hír, miszerint a JBL és a OnePlus készül valamire, és ma már be is jelentették közös gyermeküket az E1+ fülhallgatót.

Sajnos nem a sokak által remélt JBL hangrendszerrel ellátott telefon vagy a Bluetooth hangszóró került piacra, de ezzel sem lehetünk elégedetlenek, mivel remek választás lehet, ha egy jó fülest keres az ember.

A mindössze 39 dolláros eszközön együtt dolgozott a két vállalat és október végén már megrendelhető lesz a OnePlus weboldalán. Szerencsére ellentétbe a OnePlus One-nal, nem kell majd várnunk meghívóra, hogy beszerezzünk egyet a remek audioeszközből.

A két 9 mm-es membrán 32 ohm-es impedanciával és 10Hz-22,000Hz-es frekvenciatartománnyal rendelkezik. Egy 120 cm-es lapos kialakítású kábellel és a sztenderd 3.5-ös jack csatlakozóval érkezik, valamint 3 gombos iránytót is kap, mellyel kéz nélkül történhetnek a hívások és médialejátszások. Annak ellenére, hogy a minőségéről még nem jött visszajelzés, meggondolandó ajánlatnak tartjuk, különösen azok számára, akiknek a audioélmény mellett fontos a dizájn és a kinézetis.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés