Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elektromos robogó a Minitől

Garázs

Elektromos robogó a Minitől

Párizsban bemutatkozik a Mini E Scooter Concept.

Hendrik von Kuenheim, a BMW motorkerékpár divíziójának igazgatója szerint a villamos energiával működő járművek a BMW jövőképének jelentős részét képezik. Éppen ezért a márkától megszokott kreativitást, egyediséget és a nagyvárosi közlekedés jövőjére irányuló törekvéseket hordozza a párizsi autókiállításon bemutatkozó Mini E Scooter Concept.

A négykerekű nagytestvér számos dizájneleme megtalálható a villanymocin, mint például: ikonikus és hatalmas kilométeróra, visszajelzők, krómszegélyek és a jellegzetes tükörforma. A meghajtásról egy hálózati konnektorból tölthető egyszerű villanymotor gondoskodik, melynek lítium-ionos akkumulátorát az ülés alá rejtették. A töltéshez használt kábel a háztartási porszívókhoz hasonlóan visszahúzható. Hatótávolsága az EU-s normák alapján feltételezhetően 90-100 km körül lesz.

Nem csak a BMW leányvállalata készül innovatív kétkerekűvel az októberi kiállításra, ugyanis a márka nagy riválisa, a Daimler-Benz is tervezi egy szintén elektromos Smart robogó bemutatását.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés