Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dögös lesz az új Kia Rio

Garázs

Dögös lesz az új Kia Rio

Megmutatta a Kia a Genfben debütáló új Rio első hivatalos grafikáit. Ígéretes az irány.

Grafikák alapján lehetetlen megítélni, hogy milyen lesz egy-egy új autó, a skiccek a valóságosnál mindig jobb színben tüntetik fel az újdonságokat. Ettől függetlenül a Kia Rio első hivatalos előzetese alapján joggal remélhetjük, hogy dögös lesz az új generáció, a fiatalokat szeretnék megszólítani vele.

Elöl a már jól ismert tigrisorr látható az új Rión, vonalvezetése egyszerre elegáns és sportos. Közleményében azt írta a koreai gyártó, hogy a Rio azok autója lesz, akik nyitottak a bátor formákra, ki tudja, talán még a kupésan ereszkedő tetővonal maradására is van esély.

Állítólag a Rio a következő lépés a Kia “formai forradalmában”, ez is arra utal, hogy a grafikákon látotthoz nagyon hasonló autó mutatkozik be a márciusi Genfi Autószalonon. Belül is teljesen átalakul a Ford Fiesta nagy konkurensének szánt autó, szögletesebb formák és jobb minőségű anyagok debütálnak.

Koreán kívül a Rio volt a Kia harmadik legnépszerűbb modellje tavaly, 205 ezer darabot adtak el belőle. Ott lesz a Kia genfi standján az új Picanto is.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés