Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Subaru Forester a legjobb crossover

Garázs

A Subaru Forester a legjobb crossover

A belga 4×4 Plus magazin a Foresternek ítélte oda a 2010-es Év Crossovere címet.

Az 1993-ban alapított díjat szakemberekből álló zsűri osztja ki, akik nagy hozzáértéssel értékelik az egyes járműkategóriákat. A crossover kategóriával 2009-ben egészítették ki az addig használatos járműosztályokat, így reagálva a piac változásaira, s hogy megelőzzék az esetleges keveredést a SUV kategóriába tartozó, nagyobb járművekkel.

Az általunk is becsült Subaru Forester azért kapta meg a rangos elismerést, mert a zsűri szerint ez a modell mind az alacsony károsanyag-kibocsátás, mind a teljesítmény, mind pedig az ár-érték arány tekintetében kiváló. A Forester megelőzte a BMW X1 és a Nissan Juke modelleket; e két ellenfél az ár, illetve a fogyasztás tekintetében maradt el a győztes Subarutól.

A Forester külön elismerést kapott biztonsága, kezelhetősége és funkcionalitása miatt. A zsűri értékelte a Subaru legfontosabb technológiáját, a fontos biztonsági előnyöket is kínáló állandó négykerékhajtást, amivel az autó ráadásul alig fogyaszt többet, mint a kétkerékhajtású járművek. A zsűri kiemelte a Forester pozitív költség/szolgáltatás arányát, ami különösen a biztonság tekintetében szembeötlő.

“A Forester ugyanolyan remek visszajelzéseket kap az európai országokban, mint a tengerentúli piacokon” – nyilatkozta Tom Takenaka, a Subaru Europe ügyvezető igazgatója nyilatkozta. Az első modellváltozat 1997-es bemutatása óta a Forester 42 díjat kapott, s ez az autó a Subaru egyik legkelendőbb terméke. “Látható, hogy a Forester kiállta az idők próbáját, sőt az élre tört egy olyan szegmensben, amit kemény küzdelem jellemez; mindez hatalmas diadal mérnökeink számára, akik megalkották ezt az autót – és diadal vevőink számára, akik örömüket lelik a vezetésében.”



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés