Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez az új Suzuki Swift Sport

Garázs

Ez az új Suzuki Swift Sport

Genfben leleplezték az új Suzuki Swift Sportot. Továbbra is 1,6-os benzinmotor dolgozik az autóban.

Megtartották Genfben az új Suzuki Swift Sport premierjét, a citromsárgára fényezett autó kellően sportos karosszéria-csomagot kapott. Jól mutatnak az ezüstös sportlökhárítók, látványosak a küszöbtoldatok és a szélesített kerékjárati ívek, valamint az új hátsó lámpaburák is sokat dobnak az összképen. Hiába pletykáltak sokan TSI-ről, a Suzuki nem kért (vagy kapott) motort a Volkswagentől, a Swift Sportban továbbra is 1,6-os benzines dolgozik.

Teljesítményadatokat nem közölt a Suzuki, így nem világos, hogy maradt a régi motor vagy egy új (esetleg továbbfejlesztett) 1,6-osról van szó. A normál Swiftnél hat centivel szélesebb a tanulmány, 18 colos felniken ül, hátuljára nagy szárnyat csavaroztak. Recaro sportülések kerültek a kabinba, a sárga-fekete bőrkárpitozás nagyon dögös.

Az S-Concept 3,89 méter hosszú, 1,76 méter széles és 1,48 méter magas, tengelytávja 2,43 méter. Biztosan lecserélték a váltót, a korábbi ötös egységet hatfokozatú váltotta. Még idén, valószínűleg a Frankfurti Autószalonon bemutatkozik a szériaváltozat, nem sokkal később az értékesítés is elkezdődik.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés