Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beckham menedzsere jött, az orr mehet – F1.zip

Garázs

Beckham menedzsere jött, az orr mehet – F1.zip

Kobajasi a tragédiáról, őszintén gyors Sauber – hét nap a Forma-1-ben.

Lewis Hamilton leváltotta apját, Anthonyt a menedzseri poszton, helyette Simon Fuller ügynökségével fog dolgozni. A cég többek között David Beckham és Andy Murray ügyeit intézi.

Pénteken ünnepelte a születésnapját Timo Glock. A Virgin 1982-es születésű pilótája a 2008-as Magyar Nagydíjon második lett, egy évre rá az Európa GP-n a leggyorsabb kört futotta – mindkétszer még Toyotával.

Bánat és bizakodás a Saubernél

Kobajasi Kamui idénykezdetét beárnyékolja a hazáját sújtó természeti katasztrófa. Japán történetének egyik legnagyobb földrengésében és az azt követő szökőárban több ezren haltak meg, sokan pedig mindenüket elvesztették.

“Nehéz elhinni, hogy a valóság most zordabb a legsötétebb katasztrófafilmeknél. Megpróbálok minél jobban teljesíteni, ami talán némi reményt és jó hírt jelent néhány embernek” – fogalmazott a Sauber pilótája.

Közben a svájci csapatnál optimizmus is leledzik, Sergio Perez például megnyerte a harmadik barcelonai tesztnapot. A Sauber tavaly is remekelt az edzéseken, aztán a futamokon már kevésbé. James Key technikai igazgató szerint viszont autójuk mostani gyorsasága “igazán őszinte”.

Tanácsadó a magas orr ellen

Az F1 szabályainak tiltania kellene az emelt orrú kocsikat, így lehetne elkerülni a Mark Webber tavalyi balesetéhez hasonlókat – állítja a Nemzetközi Autósport Szövetség technikai tanácsadója, Andy Mellor.

Zaj, kipufogó, meglepetések

Bernie Ecclestone erősen ellenzi a 2013-tól tervezett kisebb motorokat, az F1 irányítója szerint zajra és Ferraria van szüksége a sportágnak.

Ross Brawn szerint az előrefelé kivezetett kipufogó a kettős diffúzornál is hasznosabb találmány, ráadásul teljesen szabályos.

A Red Bull állítja: eddigi legjobb felkészülésén van túl. Ráadásul szerződést hosszabbított Sebastian Vettellel.

Fernando Alonso szerint mindegy, milyenek az új Pirellik, úgyis a leggyorsabb nyer majd. Az új Pirellik egyébként színesek lesznek, a keverékük szerint.

Michael Schumacher idén meglep majd pár embert, mondta a Mercedes-főnök Ross Brawn. Ugyanezt hangoztatta saját csapatáról Martin Whitmarsh, a McLaren irányítója.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés