Connect with us

Hirdetés

technokrata

3G gerinchálózatot szállít a Nokia a Hutchinson 3G Austriának

Kütyük

3G gerinchálózatot szállít a Nokia a Hutchinson 3G Austriának

A Nokia stratégiai partnerként működik közre az osztrák piacra belépő Hutchinson hálózatának szállításában és telepítésében.

A Nokia és a Hutchinson 3G Austria GmbH a Hutchinson ausztriai 3G hálózatának szállításáról szóló megállapodást írt alá. A megállapodás szerint a Nokia 3G (csomag- és áramkörkapcsolt) gerinchálózati berendezéseit szállítja, valamint a gerinchálózat üzemeltetési és támogatási szolgáltatásait, illetve a telepítést és a karbantartást is biztosítja.

A hálózati berendezéseken túl a Nokia a telepítést és a projekt-menedzsmentet tartalmazó hálózattelepítési csomagját, illetve a hálózat versenyképességét garantáló Nokia KeyCare csomagját is biztosítja.

A Hutchinson 3G Austria az osztrák mobilkommunikációs piac új szereplője, és egyike az osztrák 3G-engedélyért rendezett aukción nyertes hat vállalatnak.

A Hutchinson 3G Austria GmbH a hong kongi központú Hutchinson-Whampoa Limited (HWL) teljes tulajdonú leányvállalata. A HWL a Hutchinson Whampoa csoport holding vállalata. A Nokiát 31 ázsiai, egyesült államokbeli, és európai szolgáltató választotta 3G szállítójául.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés