Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apple vs. Samsung: ki nyer ma?

Kütyük

Apple vs. Samsung: ki nyer ma?

Újabb fejezetéhez érkezett az Apple kontra Samsung ügy.

Lassacskán kabaréba fullad az Apple kontra Samsung ügy. A két vállalat már számtalan fronton esett egymásnak, legutóbbi hajcihőjük az Apple iPhone 4 és iPad 2 modellek kitiltásával zárult, viszont Obama elnök ezt megvétózta.

A mostani döntés már várhatóan nem ütközik efféle ellenállásba az amerikai elnöktől, hiszen az ország kereskedelmi felügyelete néhány Samsung termék kitiltásáról döntött. Bár az amerikai vállalat 6 szabadalma kapcsán talált problémákat, az ITC szerint ebből 4-ben nem történt másolás a másik 2-nél viszont megállapították, hogy a dél-koreai vállalat jogosulatlanul használta fel az Apple védett szabadalmait. Ebből az egyik a érintőképernyővel volt kapcsolatos a másik pedig a audio headset-hez kapcsolódik.

Samsung-vs-Apple-BT-420x280

Az ITC döntését az Apple nagy örömmel kommentálta, állításuk szerint örömteli, hogy a szervezet követi a többi, az innováció mellett kardoskodó országot és elítéli a Samsung cselekedetét. A dél-koreai vállalat természetesen már nem volt ennyire lelkes, szerintük az Apple innováció helyett még mindig a bíróságon akarja megnyerni a versenyt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés