Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatalmas lett: Bemutatkozott a Galaxy S4 Zoom

Kütyük

Hatalmas lett: Bemutatkozott a Galaxy S4 Zoom

Kiválthatja a kompakt fényképezőnket a Samsung legújabb mobilja.

Végre valahára hivatalosan is leleplezte a Galaxy S4 sorozat legújabb tagját a Samsung. A régóta pletykált modellről már több alkalommal szivárogtak ki információk, de most végre teljes pompájában is megtekinthetjük az elkészült terméket.

gsmarena_001-29

Az S4 Zoom-ba egy 4,3″-es Super AMOLED megjelenítő került, melynek felbontása 960 x 540 pixel. Azért, hogy biztosan ne essen baja, a mérnökök a Gorilla Glass 3-al védik a külső behatásoktól. A felszín alatt egy kétmagos, 1,5 GHz-en  működő processzor található, ami mellé 1.5 GB RAM került. Kézbe fogva a telefon külső méretei megegyeznek a már ismert Galaxy S4 minivel, de értelemszerűen jóval vastagabb annál. Manapság már alaposan meghökkenti az embert, amikor egy modell adatlapján 15.4 mm-es adatot adnak meg a vastagságra, hiszen mostanság nem ritka, hogy egy készülék fele ilyen vékony. Ám ennek oka van, hiszen a hátlapot elfoglalja a méretes, 10 x-es optikai zoom-al rendelkező, 16 megapixel felbontású kamera. A 24mm-es széleslátószögű objektívvel rendelkező S4 Zoom a sötétben sem érzi magát elveszettnek, hála a hátoldali Xenon vakunak.

gsmarena_004-4

Természetesen a Samsung nem hagyhatta, hogy egy ilyen fontos modell csak a kamerájával tűnjön ki, tehát kapunk N-es Wifit, LTE-t, Bluetooth 4.0-át és A-GPS-t is. Mindezen funkciók ellenére a telefon akár egy napig is nélkülözni tudja a töltőjét, hiszen a fedél alá egy  2330 mAh-es akkumulátor került, igaz ha fényképezőként használjuk nyilván csak alig néhány órán át képes működni.

Az S4 család többi tagjához hasonlóan a 208 grammos Zoom-ban is az Android 4.2 Jelly Bean foglal helyet. A pontos árat és a megjelenési időt egyelőre nem árulta el a Samsung.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés