Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony Ericsson hamarosan piacra dobja színes kijelzős mobiltelefonját

Kütyük

A Sony Ericsson hamarosan piacra dobja színes kijelzős mobiltelefonját

Egy svéd napilap értesülései szerint a Sony Ericsson heteken belül meg fog jelenni a piacon egy újabb színes kijelzős mobiltelefonnal, amelyet egy vadonatúj márkanéven hoznak majd kereskedelmi forgalomba.

A Sony és az Ericsson mobil divízióinak összeolvadásának eredményeként októberben létrejött új mobiltelefon-gyártó cég alelnöke, Jan Wareby a Dagens Industrinak adott interjújában utalt arra, hogy a vállalat egy új modellel való megjelenést tervez heteken belül.

A Sony Ericsson jelenlegi kínálatában még csak a Sony és az Ericsson anyacégek saját fejlesztésű mobiltelefonjai találhatók meg, bár ezek között már van egy színes kijelzős modell is, méghozzá az Ericsson T68-as, amely Nyugat-Európában elég nagy népszerűségnek örvend.

A Sony Ericsson piaci részesedése a tavalyi évben 7,3 százalék volt, amellyel csak a piac negyedik helyét tudta megkaparintani magának a gyártó, miután a Samsung lekörözte a céget. Az első helyen továbbra is a finn Nokia áll 35,6 százalékos részesedéssel, a második helyen pedig még mindig az amerikai Motorola áll, amely a piac 15-16 százalékát tudhatja magáénak. Várakozások szerint a Sony Ericsson 2002. első negyedévében még veszteséges lesz, de az év hátralévő részében elvileg már nyereséget fog termelni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés