Connect with us

technokrata

Erre vártunk: végre hivatalosan is bemutatkozott az iPhone SE

Kütyük

Erre vártunk: végre hivatalosan is bemutatkozott az iPhone SE

A kaliforniai gyártó leleplezte a legújabb telefonját, a 4 colos képernyővel felszerelt iPhone SE-t

Rengetegen örülnek majd az Apple újdonságának, hiszen a kaliforniai gyártó végre valahára egy új, 4 colos kijelzővel felszerelt készüléket mutatott be. Az iPhone 5S külsejét megöröklő iPhone SE az iPhone 6S kisebb képernyővel felszerelt verziójának tekinthető, hiszen a burkolata a mostani referenciakészülékben is megtalálható Apple A9-es processzort az M9 segédprocesszort és szinte biztosan 2 GB RAM-ot rejt. Ez azt is jelenti, hogy az elkövetkező évek frissítéseit is gond nélkül elbírja majd a készülék. Ezen túl nem maradt ki a telefonból az új gyorsabban működő Touch ID 2 ujjlenyomat-olvasó, illetve az Apple Pay-nél használható NFC chip sem.

iPhoneSE-4ColorLineUp-PR_US-EN-PRINT

Sajnálatos módon nem tűnt el a 16 GB-os verzió, ami annak fényében problémás, hogy a hátoldalra az iPhone 6S-ben is megtalálható, 12 megapixeles, 4K felvételre képes kamera került. Ezért, aki ki szeretné használni a készülékben rejlő tudást, annak mindenképpen érdemes a 64 GB-os tárhellyel szerelt verziót választani.

iPhoneSE-4ColorFan-PR_US-EN-PRINT

Mivel már javában pletykálnak arról, hogy az iPhone 7-ből hiányozni fog a jack csatlakozó, ezért fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy az SE-ből még nem maradt ki ez az opció, így az eddig bevált fülhallgatók is működnek a készülékkel. Bár a külső nem változott, újdonság, hogy már rozéarany színben is megvásárolható lesz a készülék, az arany, az ezüst és az asztroszürke szín mellett. Láthatatlan, de kétségkívül hasznos változás, hogy az új iPhone SE az energiatakarékos processzornak köszönhetően tovább bírja, mint az iPhone 5S. Az már most biztos, hogy rengetegen ruháznak majd be az iPhone SE-re, hiszen az újdonság 399 dolláros indulóáron lesz megvásárolható (16 GB-os háttértárral), míg a 64 GB-os tárhellyel szerelt verzióért 499 dollárt kell fizetni, azaz ez az eddigi legolcsóbb áron debütáló iPhone. Szeretnéd tudni, hogy itthon mennyibe kerül a telefon? Kattints ide!

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom