Connect with us

technokrata

Így fest majd az iPhone 7

Kütyük

Így fest majd az iPhone 7

Kiszivárgott egy fotó a készülő telefonról.

Már csak alig fél évre vagyunk az iPhone következő, várhatóan 7-es számot viselő generációjának a bemutatásától. Ennek fényében annyira nem is meglepő, hogy a Foxconn kínai gyáraiban már javában folynak az előkészítési munkálatok, hogy a szeptemberi premierre megfelelő mennyiségű készlet álljon a vásárlók rendelkezésére. Nem tudni, hogy mennyire véletlenül, de valószínűsíthetően egy ilyen folyamat során fotóztak le egy monitort, amin a következő iPhone hátlapjának tervrajza látható.

iPhone-7-2

A Nowhereelse oldalán megjelent fotó tanulsága szerint az Apple nem hajt végre drasztikus változtatásokat a telefon külsejét illetően, inkább csak tovább finomítják a formatervet. Így a hátoldali csíkok a telefon aljára és a tetejére költöznek, míg a kamera dudorának is búcsút intettek a kaliforniai gyártó mérnökei. A Nowhereelse már el is készített egy számítógépes grafikát az iPhone 7 hátlapjáról, így már most megcsodálhatjuk, hogy fest majd az újdonság:

iPhone-7

Bár a képen nem látszik, szinte biztos, hogy a jack dugó is eltűnik a telefonról, így csak a Lightning csatalkozót használhatjuk majd a zenehallgatáshoz, feltéve ha nem vásárolunk egy Bluetooth headsetet. Az biztos, hogy ez a kép még csak a kezdet és a jövőben még sok képet láthatunk majd a készülő telefonról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin