Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már te is feltöltheted saját gömbpanoráma fotóidat a Google Street View-ba

Kütyük

Már te is feltöltheted saját gömbpanoráma fotóidat a Google Street View-ba

Már nem csak az utakon, de az éttermekben, a kávézókban, a legszebb parkokban és szinte bárhol körülnézhetünk a világban.

A Google Street View egy fantasztikus funkcióval bővítette ki digitális térképeinket, azonban kizárólag az utakról, a Google saját autói által készített fotókon keresztül nézhettünk körbe.

A keresőóriás ma egy újdonsággal bővítette a Street View applikációját (már letölthető Androidra és iOS-re), mellyel már saját gömbpanoráma/panoráma képeinket is feltölthetjük, így a jövőben szinte bárhol körbenézhetünk, ahol már megosztottak egy ilyen képet.

A nagyszerű az, hogy nem csak a Google kameránál is megszokott módon rögzíthetjük a képeket telefonunkkal, hanem külső 360 fokos kameraegységeket is csatlakoztathatunk. A “Collections” és a “Explore” füleken böngészhetünk a vállalat és a felhasználók által közzétett fotók között. Gondoljunk bele, pár éven belül már nem csak az utakon, de az éttermekben, a kávézókban, a legszebb parkokban és szinte bárhol körülnézhetünk a világban.

Forrás: Google



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés