Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sikeresen debütált a Plug and Pay

Kütyük

Sikeresen debütált a Plug and Pay

Komoly érdeklődés fogadta a Cellum mobilfizetési világújdonságát Barcelonában.

Több cég érdeklődik a Cellum Plug and Pay elnevezésű, mobilapplikációba integrálható fizetési szolgáltatása iránt – derült ki a barcelonai Mobile World Congress-en, ahol a fejlesztőcég is részt vett. A társaság mobilfizetési platformjába új, kényelmi funkciót építenek, amely tovább növelheti a Plug and Pay sikerét.

Számos megkereséssel és Dél-Kelet Ázsia egy jelentős iparági szereplőjével aláírt együttműködési szándéknyilatkozattal zárta szereplését a Cellum a mobil iparág éves seregszemléjén, ahol a cég legújabb mobilfizetési innovációját mutatta be a mobilszolgáltatóknak, készülékgyártóknak. A Plug and Pay egy mobilapplikációba gyorsan és egyszerűen beköthető fizetési megoldás. Lényege, hogy segítségével a külsős fejlesztők is akár pár nap alatt szuperbiztonságos fizetési megoldást építhetnek saját mobilalkalmazásaikba. A teljeskörű szolgáltatáscsomagon (SDK) keresztül többek között elérhető a Cellum szabadalmaztatott kártyatárolási technológiája, valamint világszerte népszerű fizetési motorja.

o-MOBILE-WALLET-facebook

A február eleji bemutatót követően Skandináviától Kelet-Ázsiáig több országból kaptunk konkrét megkereséseket. Mostani, barcelonai szereplésünkkor is több cég mutatott komoly érdeklődést a Plug and Pay iránt. A konferencia kézzelfogható eredménye, hogy együttműködési szándéknyilatkozatot írtunk alá Dél-Kelet Ázsia egyik jelentős iparági szereplőjével” – mondta Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója a szakvásáron az elektronikus kereskedelem vezető szereplőivel történt találkozó után.

A Cellum mobilfizetési platformjába a közelmúltban új, kényelmi funkciót épített, hogy mobiltárcáiban még könnyebbé és biztonságosabbá tegye a felhasználók számára a kezdeti regisztrációs lépéseket. A kártyaadatok begépelése helyett elegendő, ha a telefon kamerája segítségével beszkenneljük a bankkártyát, és az applikáció az adatokat automatikusan beolvassa. A kártyaszkennelési megoldás a nyílt forráskódú Card.io szoftverfejlesztői csomagra épül és a jövőben a Plug and Pay-nek is része lesz.

A Plug and Pay a http://plugandpay.cellum.com oldalon júniustól lesz elérhető, a fejlesztői csomagra azonban már megnyílt az előregisztráció.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés