Connect with us

Hirdetés

technokrata

Összeszedtünk mindent a HTC M9-ről

htc_one_m9_render1

Kütyük

Összeszedtünk mindent a HTC M9-ről

Összefoglaltunk minden pletykát és kiszivárgott információt a HTC új csúcskészülékéről.

Újabb fotók és információk érkeztek upleaktől, mellyel mostanra csaknem teljes a kép a HTC M9-et illetően. Úgy gondoltuk itt az ideje összeszedni mindent, amit a készülékről megtudtunk eddig, hiszen már csak hetek kérdése és az M9 bemutatkozik a 2015-ös MWC-n.

Kezdjük a külsővel, hiszen talán ez érdekel mindenkit a legjobban. Túl nagy változást nem hoz az új eszköz, de ez talán nem is baj, hiszen az alumínium test most is gyönyörű és az eszköz most még kompaktabb lett. A zárógomb a telefon jobb oldalára került, és természetesen a BoomSound hangszórók most sem maradtak le, azonban a telefon alsó és felső élében kaptak helyet.

A főkamera egy 20,7 MP-es Sony szenzort kapott, ami rendkívüli hír a 4 Ultrapixeles egység után, mely ezúttal az előlapra került át selfiekamerának. A vaku a főkamera mellett helyezkedik el és két tónusú lett.

A 1080p-s, 5 colos LCD kijelző mögött a legfejlettebb, nyolcmagos Snapdragon 810-es dolgozik 4 GB RAM-mal magonkénti 1,5 GHz-es illetve 2 GHz-es órajelen. Az üzemidő nem különösebben fog javulni, azonban az 2840 mAh-es akkumulátorral könnyedén elbír majd egy teljes napot is.

htc_one_m9_render1htc_one_m9_press_back



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés