Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezért nem működtek az iPhone-ok az iOS 8.0.1-gyel

Kütyük

Ezért nem működtek az iPhone-ok az iOS 8.0.1-gyel

Az Apple magyarázatot adott az szoftver súlyos hibáira. Greg Joswiak Re/Code-nak adott interjújából megtudtuk az elhíresült hiba hátterét.

Bizonyára mind emlékszünk az iOS 8.0.1-es frissítésre, melyet telepítve csaknem használhatatlanná váltak az iPhone-ok. Mivel a social media pillanatok alatt felkapta a témát és napokon belül már mindenki erről beszélt, a vállalat nem hagyhatta szó nélkül a történteket. A telepítés után problémák merültek fel a mobilszolgáltatók érzékelésével, valamint a Touch ID ujjlenyomat olvasó sem működött megfelelően.

Magyarázatot kaptunk végre arra, hogyan kerülhetett sor egy ekkora baklövésre. A Code/Modile konferencián a Re/Code-nak adott interjúban az Apple marketing igazgatója, Greg Joswiak elmondta, hogy a szoftverrel semmi probléma nem volt, és a frissítések “csomagolása” volt felelős a hibáért, ahogy elküldték a különböző szervereknek.

Joswiak védte az Apple-t, és véleménye szerint mindenhol előfordulnak hibák, fontos kérdés azonban, hogy ezek javítása milyen gyorsasággal történik, és ebben a vállalat jól szerepelt. A bugos szoftver letöltését órákon belül letiltották és mint tudjuk napokon belül megérkezett az újabb verzió, mely csaknem hibátlanul működött.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés