Connect with us

Hirdetés

technokrata

Futurisztikus kulcsot készítettek a BMW i8-hoz

Garázs

Futurisztikus kulcsot készítettek a BMW i8-hoz

Személyre szabható kulcs koncepciót készített a BMW.

Aki rendelkezik gépkocsival az biztosan napi több tucat alkalommal nyúl az autó kulcsaiért. Ezek az apró “dobozkák” zsebeink részévé váltak, sokaknál az okostelefonok mellett foglalnak helyet. A BMW Insider által bemutatott, a gyár által elkészített koncepció viszont új szintre emelné ezt a meglehetősen unalmas tartozékot.

A BMW i8-hoz hasonlóan maga a kulcs is meglehetősen futurisztikus, az igazi érdekesség pedig a gombok között helyet foglaló LCD képernyő. Ennek a segítségével a felhasználó többek között megtudhatná a gépjárműve aktuális töltöttségét, illetve megmutatná, hol parkol épp szeretett gépjárművünk.

bmw-i8-smart-key-fob

Természetesen a mai okostelefonoktól túlterhelt világban nem elegendő ennyi, a tulajdonos személyre is szabhatja a kulcsot, így a számára fontos információk válnának megtekinthetővé.

A BMW első elektromos sportkocsija persze aligha lesz majd kapható kezdésként ezzel a csodatartozékkal, valószínű, hogyha a koncepció elnyeri a publikum tetszését, akkor esetleg az extra listára felkerülhet az eszköz.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés