Connect with us
Hirdetés

technokrata

A higiéniai adagolók design kérdései

higiéniai adagolók

LifeStyle

A higiéniai adagolók design kérdései

Kép forrása: Shutterstock.com

A higiéniai adagolók design kérdései

A mosdókultúra fontos szerepet játszik a cég megítélésében, és a szépen rendben tartott, higiénikus helyiségnél bizony többre van szükség. A higiéniai adagolók igényes megjelenése arról árulkodik, hogy fontosak a részletek, érdemes tehát foglalkozni a kérdéssel. A választás nem könnyű, de hoztunk egy kis segítséget!

Anyaghasználat

A rozsdamentes acél színtiszta eleganciát költöztet a mosdóba, ráadásul ellenáll a korróziónak és hosszú távon lehet számítani rá nagy igénybevétel mellett is. A költséghatékony alternatíva a műanyag, ami egy jó gyártó kínálatából választva szintén lehet nagyon igényes, viszont a rozsdamentes acél tartósságával nem ér fel, vagyis a forgalom is döntő lehet.

Formavilág

A higiéniai adagolók letisztult vonalvezetésükkel a minimál design képviselői, de itt is van két irány, ami más-más hangulatot kelt. A lekerekített formák barátságosabb megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek, míg a szögletes kialakítás abszolút modern. Fontos azonban, hogy a formavilág a használat kényelmét is befolyásolja!

higiéniai adagolók design megoldásai

Színválasztás

Az adagolók színei általában egyszerűek, a fehér és a fekete uralja a piacot. Bár a többség a feketét találja tetszetősebbnek, ha a falak sötétebb árnyalatot kaptak, a fehér ad szép kontrasztot, a választást tehát érdemes a helyiséghez igazítani. A fekete-fehér pároson túl pedig ott a rozsdamentes acél, melynek modern fénye magáért beszél.

Intelligens technológia?

Egy higiéniai adagolóról első pillantásra látszik, hogy régi, divatjamúlt modell vagy egy a legújabb változatok közül. A szenzoros működtetésű, érintésmentes adagolók kényelem és higiénia terén egyaránt a lehető legtöbbet nyújtják a felhasználóknak, nem beszélve a modern megjelenésről, ami bárkit levesz a lábáról.

Bármi nyeri el a tetszését, ne feledje, ha professzionális megjelenésre törekszik, az egységes design éri a legtöbbet! Az Atlantic Higiénia webáruházában széles választék várja higiéniai adagolókból, papírtörlőhöz, folyékony szappanhoz, toalettpapírhoz is megtalálhatja a megfelelő kivitelt és mindet összeválogathatja egy családból!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés