Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az Ön háztartásában milyen kéziszerszámok lapulnak a szekrényben?

kéziszerszámok

LifeStyle

Az Ön háztartásában milyen kéziszerszámok lapulnak a szekrényben?

Az Ön háztartásában milyen kéziszerszámok lapulnak a szekrényben?

A legtöbb háztartásban biztosan megtalálható néhány barkácsoláshoz, szereléshez szükséges kéziszerszám. Hiszen bármikor előfordulhat, hogy meg kell húznunk egy csavart, vagy kisebb bútort szeretnénk összeszerelni.

Akár a nem túl bonyolult szerelési munkák elvégzéséhez is feltétlenül a megfelelő szerszámok szükségesek, ezek nélkül ugyanis órákba is telhet az egyébként pár perces feladat véghezvitele. Az Airfresh kéziszerszám kínálatában minden olyan eszközt megtalálhatunk, melyek hasznosak lehetnek a házi barkácsoláshoz. Nézzük, mely szerszámok kerüljenek az otthoni készletbe.

Többfunkciós szerszám előnyei

Igazán praktikus megoldás a multifunkcionális eszközök választása az otthoni szerelésekhez. A különböző szerszámok egy helyen, kis méretben, könnyen tárolható és hordozható módon kerülnek összeállításra. Alapvetően megtalálható az ilyen speciális szerszámban a leggyakrabban használt csavarhúzó típusok mindegyike, bitfej készlet, sőt a zsebkéshez hasonló kialakítású eszköz még egy mini fűrészt is tartalmazhat.

További előnye az ilyen szerszámkészletnek, hogy mindent egy helyen megtalálunk benne, azonban nagyobb munkákhoz már kevés a rövid nyéllel rendelkező eszköz. Ahhoz viszont tökéletes, hogy otthon meghúzzunk egy csavart, vagy kerékpározás közben az imbuszfejes csavart visszatekerjük a helyére.

Csavarokhoz nélkülözhetetlen

A legtöbb háztartásban találunk egy-két csavarhúzót, melyek különböző csavartípusokhoz megfelelőek. Gyakran találkozunk laposfejű, csillagfejű változatokkal, de ezenkívül nem mindegy a csavarhúzó szárának hossza sem, hiszen süllyesztett csavarok ki- és beszereléséhez csak a hosszú szár nyújt megoldást.

A háztartás barkács szekcióját mindenképpen egészítsük ki egy csavarhúzó készlettel, melyben a leggyakrabban használt méretű és fejű eszközök megtalálhatóak. Így sosem kell attól tartanunk, hogy azonnal nem tudjuk orvosolni a felmerülő hibát. Körültekintően vásároljuk meg valamennyi szerszámot, és elsősorban ne az ár befolyásolja döntésünket. Inkább legyen picit drágább az eszköz, így azonban garantált a hosszú távú használat.

Szerszámkészlet, amiben minden benne van

A szerszámosláda nemcsak a mesteremberek számára hasznos eszköz. Bármely háztartásban megfér egy kisebb méretű tárolódoboz, amelyben a legszükségesebb szerszámokat eltárolhatjuk. Az áruházak kínálatában kapható előre feltöltött szerszámosdoboz is, melybe számos kéziszerszám bekerülhet, így többek között a csavarhúzó különböző változatai, imbuszkulcs készlet, kalapács és fűrész, fogók és mérőszalag is.

A tárolóban mindig megtaláljuk az éppen szükséges eszközt, de ügyeljünk arra, hogy használat után visszakerüljenek a szerszámok a dobozba, mert nincs annál bosszantóbb, mint amikor a 11-es csavarkulcsra lenne szükségünk, de csak a kisebb és a nagyobb méret van a helyén. Legyen otthon vízmérték is, mely segítségével egyenesen tudjuk például a polcokat, képeket a falra felhelyezni.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés