Connect with us
Hirdetés

technokrata

Bőrápolás férfiaknak

férfiak bőre bőrápolás férfiaknak

LifeStyle

Bőrápolás férfiaknak

Bőrápolás férfiaknak

Bár a férfiak bőre sokkal vastagabb, és ezáltal ellenállóbb a hölgyekénél, de ez még nem befolyásolja az alapvető bőrápolási igényeket. Nem elég tehát a szappanos arcmosás és az after shave használata, követni kell egy egyszerű, pár lépésből álló rutint ahhoz, hogy ellensúlyozhasd a napsütés, a szél, a légszennyezés, a stressz és az idő múlásának negatív hatásait.

Ehhez pedig a legideálisabbak a QMS Medicosmetics Hungary minőségi és magas hatóanyag tartalmú készítményei, amelyek egyáltalán nem kell sokat pepecselni, és még az erős illatoktól sem kell tartani, hiszen a visszafogott aromájukkal és gyors felszívódásukkal pár perc alatt feltöltik a bőr raktárait.

Alapos bőrtisztítás

Ha a mikroszennyeződések miatt eltömődött a bőröd, akkor még a legjobb bőrápoló szérumok és krémek sem lesznek képesek kifejteni megfelelően a hatásukat. Ezért egy olyan kellemes illatú lemosógéllel történő alapos bőrtisztítás, mint amilyen a QMS Energizing Cleansing Gel is, nem hiányozhat a bőrápolási rutinodból.

Hámlasztás

Ahhoz, hogy a bőrödet ismét működésre tudd bírni, arra van szükség, hogy stimuláld a hámrétegét azáltal, hogy a QMS Gentle Exfoliant All Skin Types gyengéd hámlasztójának segítségével rendszeresen eltávolítod az elszarusodott, száraz bőrlemezkéket a felületéről, amelynek hatására új sejteket kezd termelni.

Tonizálás

A bőr tisztítását mindig a QMS Hydrating Toner frissítő tonikkal fejezd be! A bőr optimális működéshez ugyanis szükség van arra, hogy tisztítás után helyreálljon a pH-érték és regenerálódjon a savköpeny.

Kollagénszérum felvitele

Most, hogy már a bőröd a pórusok mélyéig makulátlanul tiszta, ideje a QMS nappali kollagén szérum felvitelének, amely 97% bőrazonos kollagént tartalmaz, így valóban képes a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, és ott kifejteni a vízmegkötő tulajdonságát.

Hidratálás

Ha eddig a lépésig eljutottál, akkor már nagyon sokat tettél a bőröd egészséges működéséért és szépségéért, de a folyamat végén szükség van még némi hidratáló krémre is. Hogy ez mekkora mennyiség, az leginkább attól függ, hogy az előző fázisokban mennyi ápolóanyaghoz jutott a bőröd.

Végül a fényvédelem

Fényvédelemre évszaktól és életkortól függően mindig szükség van, amelyhez kiváló segítséget a QMS Medicosmetics Hungary kiegyensúlyozott UVA/UVB védelemmel és innovatív DNS-javító komplexszel készült 50 faktoros anti-aging napvédő krémje, a Cellular Sun Shield SPF50 UVA/UVB Sunscreen Lotion.

Abban az esetben, ha igazán komolyan veszed a bőrápolást, akkor kiegészítheted még a rutinodat a belső kollagénpótlással is, amelyhez ideális választást jelent a QMS Collagen Intravital Plus Nutritional Supplement. Ebbe a tablettába csomagolt hidrolizált kollagén egyenesen a vékonybélbe kerülve szívódik fel, így nagyobb mértékben hasznosul, mint a többi, szájon át bevitt kollagén.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés