Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bőrápolás férfiaknak

férfiak bőre bőrápolás férfiaknak

LifeStyle

Bőrápolás férfiaknak

Bőrápolás férfiaknak

Bár a férfiak bőre sokkal vastagabb, és ezáltal ellenállóbb a hölgyekénél, de ez még nem befolyásolja az alapvető bőrápolási igényeket. Nem elég tehát a szappanos arcmosás és az after shave használata, követni kell egy egyszerű, pár lépésből álló rutint ahhoz, hogy ellensúlyozhasd a napsütés, a szél, a légszennyezés, a stressz és az idő múlásának negatív hatásait.

Ehhez pedig a legideálisabbak a QMS Medicosmetics Hungary minőségi és magas hatóanyag tartalmú készítményei, amelyek egyáltalán nem kell sokat pepecselni, és még az erős illatoktól sem kell tartani, hiszen a visszafogott aromájukkal és gyors felszívódásukkal pár perc alatt feltöltik a bőr raktárait.

Alapos bőrtisztítás

Ha a mikroszennyeződések miatt eltömődött a bőröd, akkor még a legjobb bőrápoló szérumok és krémek sem lesznek képesek kifejteni megfelelően a hatásukat. Ezért egy olyan kellemes illatú lemosógéllel történő alapos bőrtisztítás, mint amilyen a QMS Energizing Cleansing Gel is, nem hiányozhat a bőrápolási rutinodból.

Hámlasztás

Ahhoz, hogy a bőrödet ismét működésre tudd bírni, arra van szükség, hogy stimuláld a hámrétegét azáltal, hogy a QMS Gentle Exfoliant All Skin Types gyengéd hámlasztójának segítségével rendszeresen eltávolítod az elszarusodott, száraz bőrlemezkéket a felületéről, amelynek hatására új sejteket kezd termelni.

Tonizálás

A bőr tisztítását mindig a QMS Hydrating Toner frissítő tonikkal fejezd be! A bőr optimális működéshez ugyanis szükség van arra, hogy tisztítás után helyreálljon a pH-érték és regenerálódjon a savköpeny.

Kollagénszérum felvitele

Most, hogy már a bőröd a pórusok mélyéig makulátlanul tiszta, ideje a QMS nappali kollagén szérum felvitelének, amely 97% bőrazonos kollagént tartalmaz, így valóban képes a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, és ott kifejteni a vízmegkötő tulajdonságát.

Hidratálás

Ha eddig a lépésig eljutottál, akkor már nagyon sokat tettél a bőröd egészséges működéséért és szépségéért, de a folyamat végén szükség van még némi hidratáló krémre is. Hogy ez mekkora mennyiség, az leginkább attól függ, hogy az előző fázisokban mennyi ápolóanyaghoz jutott a bőröd.

Végül a fényvédelem

Fényvédelemre évszaktól és életkortól függően mindig szükség van, amelyhez kiváló segítséget a QMS Medicosmetics Hungary kiegyensúlyozott UVA/UVB védelemmel és innovatív DNS-javító komplexszel készült 50 faktoros anti-aging napvédő krémje, a Cellular Sun Shield SPF50 UVA/UVB Sunscreen Lotion.

Abban az esetben, ha igazán komolyan veszed a bőrápolást, akkor kiegészítheted még a rutinodat a belső kollagénpótlással is, amelyhez ideális választást jelent a QMS Collagen Intravital Plus Nutritional Supplement. Ebbe a tablettába csomagolt hidrolizált kollagén egyenesen a vékonybélbe kerülve szívódik fel, így nagyobb mértékben hasznosul, mint a többi, szájon át bevitt kollagén.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés