Connect with us
Hirdetés

technokrata

A hajnalig tartó lakodalmak titka: a minőségi szórakoztatás!

esküvői szórakoztatás

LifeStyle

A hajnalig tartó lakodalmak titka: a minőségi szórakoztatás!

A hajnalig tartó lakodalmak titka: a minőségi szórakoztatás!

Az esküvőkről jól tudjuk: hagyományosan a hajnalig mulatozásról, a megható pillanatokról és legfőképp az ifjú párról szólnak. Azonban az ünneplőkről, életünk más fontos személyeiről sem szabad közben megfeledkeznünk. Megmutatjuk, mit tehetsz, hogy esküvődön a kevésbé táncos kedvű vendégek se unatkozzanak!

Ünneplés személyre szabottan

Mindenkinek mást jelent a kikapcsolódás. A kicsit nyitottabb, extrovertáltabb karakterek a társasági összejövetelektől töltődnek fel. Míg a némileg zártabb világú, csendesebb elvonulást kedvelő barátaid nagy eséllyel csak miattatok vállalnak be egy egész éjszakás bulizást. Az Esküvőpalota csapatának az esküvői szórakoztatás az egyik erőssége: őket választva egyszerre gondoskodhatsz introvertált és bulikedvelő szeretteidről!

Különleges programötletek: a Ti lagzitokhoz melyek illenének?

1. Az est fénypontja: a tűzijáték

Egy klasszikus, amely sosem megy ki a divatból, miközben emlékezetessé tesz bármilyen eseményt. A szemet gyönyörködtető fényjátékhoz mindössze egy olyan, pirotechnikusi képzettségű szakemberre van szükségetek, aki leveszi a lebonyolítás terhét vállatokról.

2. Szökőkutak minden jóval

Mindig is vágytátok megtapasztalni a tejjel-mézzel folyó Kánaánt? Miért is ne hozhatnátok el az esküvőtökre? Egy páratlan luxusélmény kelléke lehet egy csoki-, ital- vagy sajtszökőkút szeretteitek számára is. Csak alátartják poharukat, és máris ihatják tartalmát – vagy éppen mártogathatják bele a finomabbnál finomabb falatokat.

3. Gyümölcspálma

A “jó, de mit mártogassanak?” kérdésre adható egyik legjobb válasz. Ha tovább fokoznátok az ét-, tej- vagy fehércsoki szökőkutatok adta élményeket, ezeket az édes, gyümölcsös falatokat erre találták ki. Sőt: még dekorációként, esetleg szelfiként is remekül hasznosítható!

4. Szelfigép a mókás pillanatokhoz

Ha társaságotok kellőképpen laza és bolondos, egy tematikus szelfisarkot az esküvőn imádni fognak! A csodás pillanatok megörökítésére, a hangulat fokozására és az esküvői köszönőajándékok alapjaiként is megállják a helyüket az így készülő fényképek.

5. Egy csipetnyi varázslat

Szó szerint elbűvölnétek a násznépet? Mit szólnátok hozzá, ha ezt egy hivatásos bűvész tenné meg? A holt idő kitöltéséhez is tökéletes lehet egy illuzionista produkciója. Vendégeitek biztos, hogy értékelni fogják – főleg, ha az ő asztaluknál is bemutat majd egy-két izgalmas trükköt!

Előállt a bőség zavara?

Ha most hirtelen nem is tudjátok, mit válasszatok a nagy választékból, jó, ha átgondoljátok: a vágyaitokon túl melyik illene a leginkább az esküvőtökhöz? Még inkább: a vendégek többségéhez? Hiszen a programokkal elsődlegesen nekik szeretnétek kedveskedni, amiért veletek töltik életetek (eddigi) legszebb napját. Ha pedig láthatóan jól érzik magukat, azzal máris megháláltátok nekik a részvételt.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés