Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így tehetjük stílusossá a falakat egyszerűen!

tiisa falburkolat

LifeStyle

Így tehetjük stílusossá a falakat egyszerűen!

Így tehetjük stílusossá a falakat egyszerűen!

A trendi belső tér létrehozása nem kis feladat, hiszen számos szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy minden tökéletesen passzoljon. Fontos a bútorok típusa, a kiegészítők és a dekorációk stílusa, valamint ezeknek a berendezési tárgyaknak a minősége. A strapabíróság kulcsfontosságú, hiszen a legtöbb olcsó és gyorsan törő termékről már messziről lerí, hogy azok milyen anyagból készültek.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen megoldásokban lehet gondolkodni, ha a falakat akarjuk stílusossá varázsolni.

Mit vegyünk figyelembe?

A Tiissa különleges falburkolatai nagy szerepet játszanak abban, hogy az otthonunkat mennyire egyszerűen tudjuk elegánssá tenni. Ehhez azonban arra van szükség, hogy olyan beltéri burkolatot válasszunk, amely illeszkedik a helyiség hangulatához. A legtöbb esetben a fahatású megoldásnál nincs jobb, hiszen ezek szinte bármelyik otthonban megállják a helyüket.

Ahhoz azonban, hogy a belső teret egységessé tegyük, fontos, hogy a dekorációs elemeket és a bútorokat tökéletesen összehangoljuk egymással. Ne feledjük, a világosabb árnyalatok mindig tágítják a teret, a sötétebb színek viszont inkább kicsinyítik azt. Érdemes tehát az előbbiben gondolkodni, azon belül is a természetességre törekedni, így kevésbé lesz “koporsóhatású” az otthonunk.

Ami még fontos, az a burkolatok textúrája, ez ugyanis szintén hozzájárul az otthonunk egységes megjelenéséhez. Lehet az tégla, kő, vagy az említett fa, mindegyikkel más lesz a végeredmény, cserébe viszont kaphatunk egy nem túlzsúfolt és elegáns otthont.

Falra való beltéri burkolatok

A beltéri falburkolatok olyan dekorációs elemek, amik nemcsak kiegészítőként szolgálnak, hiszen megóvják a falakat a sérülésektől és a szennyeződésektől. A legtöbb esetben ezeket könnyedén, akár egy rongy segítségével is meg tudjuk tisztítani, így a karbantartással nem kell sok időt foglalkozni, de még pénzt sem szükséges áldozni rá.

Felejtsük el a falak átfestését, hogy eltakarjuk a hibákat, válasszunk inkább fahatású falburkolatokat, amelyek remek díszítő elemekként szolgálhatnak átalakítás során. Növelik az ingatlan értékét, nem beszélve arról, hogy sokkal ritkábban lesz szükség festésre és az ezzel együtt járó kellemetlenségekre.

Miben gondolkodhatunk?

Ott van nekünk a VOX Linerio beltéri burkolat, amiből többféle szín és mintázat közül válogathatunk. A polisztirol panelek modern hatást keltenek az otthonunkban, ráadásul teljes mértékben újrahasznosíthatóak. Tartós és könnyű anyagról van szó, így a felszereléshez sem lesz szükség egy egész csapatra, hogy ezt megvalósítsuk. A burkolat hozzájárul a belső tér hangszigeteléséhez, ugyanakkor jóval kevesebb külső hangot enged be a helyiségbe.

Ez a megoldás tehát sokkal esztétikusabbá és stílusosabbá teszi az otthonunkat anélkül, hogy egy újabb dekorációt vagy bútort helyeztünk volna el benne. Olcsó, tartós és megakadályozza a kosz lerakódását a falakon.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés