Connect with us
Hirdetés

technokrata

Tapasztalja meg Ön is a műfű nyújtotta előnyöket!

műfű műgyep műpázsit

LifeStyle

Tapasztalja meg Ön is a műfű nyújtotta előnyöket!

Tapasztalja meg Ön is a műfű nyújtotta előnyöket!

A műfű említésére mindenki másra gondol. Van, aki inkább a pozitívumokra koncentrál, míg más arra gondol, hogy kifejezetten mű kinézetű, csúnya. Tény, hogy a sportpályák műpázsitja nem a legszebb, azonban azoknak funkciója van, és az esztétika sokadlagos szempont.

A Műfű Shop által forgalmazott termékek közös vonása, hogy egytől egyig minőségi, ráadásul igazán szépek. Ez nem csupán egy jól hangzó marketingszöveg, hiszen ma már igazán gyönyörű, a valódira elképesztően hasonlító mesterséges pázsitok kaphatók. Sokan ódzkodnak tőle különféle vélt vagy valós félelmek és tévhitek miatt, azonban ezeket jobb legyőzni és háttérbe szorítani, hiszen a műfű nagyon sok előnnyel rendelkezik, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Szép és tartós

Ahogy már fentebb is említettük, a mai mesterséges pázsitok igazán esztétikusak és strapabírók, aminek köszönhetően akár hosszú éveken keresztül gyönyörködhetünk a zöld környezetben. Attól sem kell tartani, hogy az UV-sugárzás kárt tesz benne vagy kifakítja. A rugalmas, illetve sűrűn tűzött szálak rendkívül ellenállóvá teszik a gyepet. Újrahasznosítható anyagokból készül, így a környezet szempontjából is jó választásnak bizonyul.

A vízszámlának is jót tesz!

A hagyományos pázsit esetében ahhoz, hogy a gyep egész nyáron tündökölhessen, elengedhetetlen a rendszeres locsolás. Az elmúlt évek száraz nyarait tekintve a vízszámla összege így meredeken emelkedhetett. Vagyis beérjük egy száraz, fakó kerttel vagy alaposan ráköltünk, hogy minden gyönyörű és üde zöld legyen.

A mesterséges pázsit esetében nincs szükség locsolásra, anélkül is igazán szép lesz a gyep, hogy akár egyetlen egyszer is meg lenne locsolva. A műfű nem csupán nyáron, hanem egész évben esztétikus és kellemes tapintású. Ma már hatalmas kínálatból van lehetőségünk válogatni, így eldönthetjük, hogy a zöld melyik színárnyalata és milyen fűhosszúság felel meg számunkra.

Gyors telepítési lehetőség

A műpázsit további előnye, hogy nagyon gyorsan telepíthető. A Műfű Shop kínálatában 2 és 4 méteres szélességben érhetők el a pázsitok, illetve lehetőség van egyedi méretre vágásra. Az így megvásárolt tekercset csak ki kell teríteni, majd rögzíteni a széleket és már lehet is használni. Ha gyorsan szeretnénk széppé varázsolni a kertet, akkor a mesterséges fű telepítése ennek kiváló módja.

Nem kell karbantartani, gondozni

A műgyep ideális választás mindazok számára, akik vágynak a zöld kertre, de nem szeretnének sokat foglalkozni vele vagy csak kevés szabadidővel rendelkeznek. Nem kell gyomirtót használni, füvet nyírni vagy bármilyen egyéb módon gondoskodni a gyepről. Emellett locsolásra és drága öntözőrendszer telepítésére sincs szükség, ugyanis enélkül is csodaszép marad egész évben.

Csak annyi dolgunk van, hogy élvezzük a műfű nyújtotta előnyöket.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés