Connect with us

Hirdetés

technokrata

Variációk konyhai hátfalakra – így dobd fel velük a helyiség hangulatát!

műanyag konyhai hátfalak

LifeStyle

Variációk konyhai hátfalakra – így dobd fel velük a helyiség hangulatát!

Variációk konyhai hátfalakra – így dobd fel velük a helyiség hangulatát!

Nem mindegy, milyen közérzetben telnek azokat az órák, amelyeket sütés-főzéssel töltünk el. Egy túl steril, esetleg komor konyhában nem szívesen időzünk, és az ötletek is nehezebben jönnek. Néhány vidám konyhai panellel ezen könnyedén változtathatunk – mutatjuk is, hogyan!

A műanyag konyhai hátfalak előnyei

Ehhez azonban azt kell először látnod: miért is jobb egy műanyag konyhapanel, mint például egy üveg vagy a hagyományos csempe? Hiszen az üveg is elegáns, a csempe pedig a legtöbb lakásban adott… Ám az üveg törékeny, a csempe pedig, nos, nem túl izgalmas. Ahogy azonban a Wallplex konyhapanel vásárlói képein is látszik, az izgalmas mintájú panelekkel bármilyen konyhát feldobhatunk.

Egy műanyag konyhapanel viszont nemcsak esztétikus, hanem rendkívül praktikus is. Könnyen letörölhető, a szállítása során sem kell azon izgulnod, hogy eltörik – és magad is egyszerűen felszerelheted. Így a szakember árán is spórolhatsz. Sőt: akár le is cserélheted, ha már meguntad.

Étel-ital hátfal inspirációk, hangulat szerint

Most már csak az maradt hátra, hogy eldöntsd: milyen enteriőr megteremtésére vágysz konyhádban? A luxus érintését hoznád el a konyhai munkálatokhoz és a közös étkezésekhez, vagy a friss kávé illatát idéznéd meg? Az alábbi megoldások mindegyikével más-más hangulatot teremthetsz meg konyhádban:

  1. Olaszországból szeretettel: A tésztás ételek, a lédús zöldségek (paradicsom, olívabogyó stb.)  mintájával percek alatt az olasz vakációnk színhelyére repülhetünk képzeletben.
  2. Egy erős fekete: Nehezen megy reggel az ébredés? Kedvenc italunk látványával némileg felgyorsíthatjuk. Ha pedig szívünk szerint minden nap egy hangulatos kávéházban üldögélnénk, olvasva és megfigyelve az embereket, néhány kávészemes hátfallal megteremthetjük ezt az atmoszférát.
  3. Chili, lime, citrom és jég: Ha tüzes, energikus hangulatra vágyunk, ezekkel a mintákkal megteremthetjük.
  4. Gyümölcsök: A vidámságra az élénk, karakteres színek és a friss gyümölcsök jelentik a garanciát. Na és persze az egészséges étkezést is sokkal könnyebb általuk betartani!
  5. Ízek és illatok: A zöldfűszer- és fűszermintás konyhai panelek elhozzák nekünk a kulináris örömök világát, a nap huszonnégy órájában. Így még főzni és sütni is jobb érzés lesz majd a helyiségben.

+1. Visszafogott elegancia: Egy kellemes, fényűző étterembeli vacsorát is megidézhetünk néhány ötletes fali panel segítségével, például a bort és sonkát ábrázoló darabokkal.

Melyiket válasszam? 

Ennek mérlegeléséhez ne csak azt vedd figyelembe, hogy milyen hangulatot szeretnél érezni a konyhádban nap mint nap. Fontos, hogy a bútorok és a fal színéhez is illeszkedjenek a panelek. Emellett nem árt, ha a kiegészítőkkel is harmonikus egészet képesek alkotni.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés