Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felfújható matracok, vízi fotelek otthonra vagy nyaralásra

vízi fotelek

LifeStyle

Felfújható matracok, vízi fotelek otthonra vagy nyaralásra

Felfújható matracok, vízi fotelek otthonra vagy nyaralásra

Vannak, akik már túl vannak az idei nyaraláson, de azért a többség még most tervezgeti vagy már pakol a lefoglalt utazáshoz. Nagy kérdés, hogy milyen tárgyakat vigyen az ember magával, főleg, ha gyerekekkel vág neki az útnak. Ha egy fürdőváros a kijelölt úti cél vagy tengerpart, akkor a vízi kiegészítők közül nem hiányozhat egy felfújható matrac sem.

Itt nem kell félni a krokodiltól!

Akik szeretik a lubickolást, biztos láttak már a Balaton- vagy tengerparton rózsaszín flamingót vagy fehér hattyút úszkálni nem a megszokott módon és méretben. Ilyen és hasonló meglepő jelenségeknek mi is lehetünk a tulajdonosai, ha végigböngésszük a BestMarkt felfújható matracok, vizi fotelek kategóriáját, ahol nagyon impozáns és többszemélyes vízi pihenőkellékekre bukkanhatunk.

Ha gyerekekkel utazunk, biztosan örök élmény lesz nekik, ha anya vagy apa megveszi nekik a már régóta vágyott állat- vagy mesefigurát ábrázoló matracot. Ráadásul egy ilyen nagy felfújható állatka remek közös program a szülőkkel való vízi bunyóhoz, természetesen mindenkinek korához és úszó tudásához mérten.

Találunk itt a kategóriában, a Bestway és Intex márkák között cápát, pegazust, kacsát, lámát, de még egy különleges óriás motort is vagy nyalóka alakú matracot is akár. Természetesen, aki a hagyományos méretű és kialakítású matracokat szereti, az is megtalálja a saját ízlésének megfelelőt különféle színekben.

Az új divat a vízi fotelek

A matracok egy új világa a vízi fotelek, amelyeket már biztosan látott mindenki babaméretben, ugyanis a piciknek már régebb óta elérhető egy kényelmes beülős változat, sokszor napellenzővel a tetején. Ennek a típusnak már elkészültek a felnőtt változatai, amelyek akár több személy “fuvaroztatására” is alkalmasak.

Ennek egyik példája az igazán gyönyörű formatervezésű Sunny Lounge Island felfújható gumimatrac felnőtteknek, amely valójában egy hatalmas fotel, levehető fedett résszel, azaz napfénytetővel, valamint háttámlákkal, és amelyen akár öt felnőtt is kényelmesen elfér. A matracon belül találunk még egy lábhűtő részt, oldalt praktikus fogantyúkat és még italtartót is.

Felnőttként is cél a biztonság!

Akár nagy, akár egy babaméretű vízi fotelt választunk, sosem szabad elfeledkezni arról, hogy első a biztonság. A szokásos “mantrákat” alkalmazni is kell, azaz “felhevült testtel nem ugrálni”, “matraccal mély vízbe nem menni”. Kisbabáknál különösen kell figyelni, hiszen pár centis vízben is megtörténhet a baj.

Minden vizes kellék egy helyen

Ezeket a felnőtt matracokat, babafoteleket egy otthon felállított kültéri medencében is tudjuk használni, ráadásul nem kell olyankor csak a nyaralás néhány napjára szorítkozni. A nyári pihenésünkhöz számos egyéb holmit is beszerezhetünk a BestMarkt webáruházban, pl. egy kerti medencét is és függetlenül attól, hogy kempingezni megyünk-e vagy egy hosszabb tengerparti nyaralásra. Nem beszélve arról, hogy jelentős összegeket megspórolhatunk, ha minden nyaralási kelléket egy helyről szerzünk be, egy szállítási költséget kifizetve.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább
Hirdetés

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés