Connect with us

Hirdetés

technokrata

A wellnessélmény otthon is elérhető a hidromasszázs zuhanykabinnal

hidromasszázs zuhanykabin

LifeStyle

A wellnessélmény otthon is elérhető a hidromasszázs zuhanykabinnal

A wellnessélmény otthon is elérhető a hidromasszázs zuhanykabinnal

Ki ne szeretné, ha az otthonában is elérhető lenne olyan szolgáltatás, amivel a wellness-szállodákban találkozunk? A masszázs és relaxálás a mindennapjaink része lehet egy jól felszerelt hidromasszázs zuhanykabin által. Lássuk a részleteket!

Miért érdemes hidromasszázs zuhanykabint választani?

Vannak, akiknek a tökéletes fürdőszoba azt jelenti, hogy abban van olyan kád, amiben hosszasan el lehet nyújtózni, relaxálni a nap végén. Azonban ha csak tusolóra elég a hely, akkor érdemes átgondolni a lehetőségeket és a hagyományos helyett egy hidromasszázs zuhanykabint választani.

A Homelux lakberendezési webáruház kínálatában számos modell elérhető megfizethető áron. Nem kell tehát feltétlenül wellness-szállóba mennünk ahhoz, hogy kényeztessük testünket-lelkünket egy fárasztó nap után.

Ezek a hidromasszázs zuhanykabinok ugyanis lehetővé teszik a relaxálást: trópusi esőztető funkcióval és kézi zuhannyal egyaránt fel vannak szerelve, a masszázs fúvókák pedig elmaradhatatlan tartozékok.

Igényeinknek megfelelő modellt választhatunk a kínálatból: a méret, az üvegtípus, a zuhanyzótálca mélysége alapján is dönthetünk, de kérhetünk íves vagy szögletes alakút is. A gyártók közül a magyar Leziter emelkedik ki, akiknek több terméke is kapható a Homeluxnál.

Aria hidromasszázs zuhanykabin

A webáruház egyik legnépszerűbb terméke az Aria hidromasszázs zuhanykabin, amely jobbos és balos beépítési oldallal is kérhető. Talán a méretei miatt annyira megnyerő: 80 x 120 x 215 cm, kényelmesen el lehet benne férni tehát.

A kabin fő előnye a dizájnos kivitel: a hátfal fekete, a 4 mm vastag biztonsági üveg pedig víztiszta. Króm fogantyúkkal lehet nyitni a mágneses ajtózárral, dupla csapágyas felső görgőkkel és rugós, szimpla alsó görgőkkel felszerelt ajtót.

A kabin belsejében található a trópusi esőztető funkcióval is ellátott zuhanyfej, de kézi zuhany is használható a tisztálkodáshoz. Összesen 6 darab beépített hidrofúvóka látja el a masszázs funkciót.

A relaxálást, feltöltődést segíti még a felső LED világítás és a zuhanyzóból elérhető rádió is. Állítsuk be a fényeket, hallgassuk kedvenc slágereinket, miközben élvezzük, hogy testünk felfrissül, izmaink ellazulnak. A kabinban le is ülhetünk, hiszen egy ülőke is tartozéka a mélytálcás szettnek, ahogyan a piperepolc is, amire a tusfürdőt tehetjük.

További információk a hidromasszázs zuhanykabinokról

Ezekben a zuhanykabinokban van szellőztető funkció is, amely által a gőz távozhat. Mindez a tisztán tartást is megkönnyíti, de egyébként sem nehéz a hidromasszázs zuhanykabinok ápolása.

A víztiszta üveg könnyen mosható, az alsó görgők pedig kiakaszthatóak, ami szintén nagy segítség. Az ajtó és a fix fal között vízvető található, ami megakadályozza a víz szivárgását, így biztosan nem ázik el a fürdőszoba.

A Homelux szakemberei beüzemelést is vállalnak a Leziter hidromasszázs zuhanykabinokra, érdemes tehát őket választani, amennyiben ilyen, a luxusigényeket is kielégítő terméket rendelünk.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés