Connect with us
Hirdetés

technokrata

Milyen alkalomra és kinek ajándékozhatunk alkoholos italokat?

Bellio díszdobozos ital

LifeStyle

Milyen alkalomra és kinek ajándékozhatunk alkoholos italokat?

Milyen alkalomra és kinek ajándékozhatunk alkoholos italokat?

Az ajándékozás sok esetben nehéz és fáradtságos feladat, és úgy érezhetjük, kevesek vagyunk hozzá, hiszen nyakunkon a nagy nap, de még az ötletelésig sem jutottunk el.

Szorult helyzetben gyakran tesszük le voksunkat valamilyen különlegesebb, de legalábbis minőségi alkoholtartalmú ital mellett, hiszen az tökéletes ajándék lehet szinte minden alkalomra, nevezetes évfordulókra, születés- vagy névnapokra, üzleti vacsorákra. Hogyan válhat egy Bellio díszdobozos ital tökéletes ajándékká?

Illik vagy nem illik?

Érdemes fejben tartani, hogy a családban baráti körben, a munkahelyeken ki az, aki soha egy kortyot sem iszik, és neki az alkohol helyett más meglepetéssel kedveskedni. Nem minden ital megfelelő ajándék nőknek, hiszen az erősebb, karakteresebb ízeket, a magas alkoholtartalmú italokat általában kevésbé kedvelik, viszont vannak kimondottan női italok, amelyek népszerűek.

Hasznos, ha választás előtt érdeklődünk a megajándékozni kívánt személy ízléséről, preferált ízvilágáról, és elsősorban arról, szokott-e alkoholt fogyasztani. Ha zöld utat kap az alkoholos ital, semmiképp ne menjünk egy bizonyos szint alá se minőségben, se árban.

Gyakori ajándékba adott italok

Nézd végig az ajándékküldő cégek ital kínálatát, hogy képet kapj a legnépszerűbb, trendi lehetőségekről, és legyen egy kiinduló alapod. Az is jó megközelítés, ha a hagyományokra támaszkodva egy férfinak magasabb alkoholtartalmú italt, például whiskey-t, pálinkát, konyakot, vodkát vagy bor- és sörkülönlegességet ajándékozol, míg nőknek édesebb, lágyabb ízű likőröket és más nőies italokat, borokat választasz. Körükben népszerű a Bailey’s, az Amaretto, a Mozart, de sokan kedvelik az Unikum Barista-t is, ahogy a pezsgők és ginek is nőies italnak számítanak.

Amennyiben nem vagy otthon a szeszes italok világában, hogy ne nyúlj mellé, tanulmányozd az italkereskedések kínálatát, blogbejegyzéseit. A manapság trendi whiskey-k közül nem könnyű a választás, így jó, ha legalább azt tudod, hogy melyik típusért rajong az illető, a malátáért, a gabonáért, a kevert fajtáért vagy a bourbon-ért. Ezeken belül is millió variáció létezik, támpontot a készítő vagy a készítés helye jelenthet, ahogy például a konyakok esetében is, a borokról nem is beszélve.

Díszdobozos italok ajándékba

A fogyasztók között kedveltek a díszdobozos változatok, amelyek rendszerint az alkoholos italhoz való poharat tartalmaznak, dekoratívak, komplettek. Személyessé, egyedivé varázsolhatsz egy italcsomagot is, ha például ízvilágban a szeszhez illő szivart, kávét, csokoládét vagy más ínyencséget választasz, de nagyszerű lehet egy, az ital készítését, fajtáit bemutató könyv is.

Az exkluzív ízek és az elegancia kedvelőinek praktikus ajándék lehet egy poharakkal, koktélkanállal vagy más hasznos kiegészítővel ellátott díszdobozos ital.

Az alkohol tökéletes ajándék azoknak, akik kedvelik, és fogyaszthatják a szeszes italokat, hiszen minden alkalomra nagyszerű, akár ünnepelsz, akár lazítasz, akár azt felejtenéd, hogy egy évvel idősebb lettél.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább
Hirdetés
Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés