Connect with us

Hirdetés

technokrata

Speciális gépek a konyhaművészet szolgálatában

kenyérpirító tökéletes pirítós

LifeStyle

Speciális gépek a konyhaművészet szolgálatában

Speciális gépek a konyhaművészet szolgálatában

A konyhai kisgépek könnyebbé és kényelmesebbé teszik a mindennapi ételkészítést. A kenyérpirító, szendvicssütő, kontaktgrill és hordozható asztali grill segítségével gyorsan ízletes finomságokat tálalhat családja és barátai számára.

Tökéletes pirítóst szeretne?

A kenyérpirító minden konyhának az alapvető készüléke. A reggeli tejeskávé mellé sokak kedvenc reggelije az ízletes meleg pirítós vajjal, dzsemmel vagy lágy tojással. A pirítós elkészítése roppant egyszerű, talán többek között ennek is köszönheti a népszerűségét. Csupán vékony szeletekre kell vágni a kenyeret és betenni a pirítóba, a többit a gép elvégzi. Amikor a kenyérpirító a kívánt hőfokot elérte, a készülék kikapcsolja magát, és már kész is a pirítós. Némelyik gép hangjelzést is ad, amikor elkészült a kenyér.

A MÖBELIX kenyérpirítói kényelmesek és praktikusak. Általában 2 szelet kenyeret tudnak egyszerre megsütni, és 4-6, esetleg 11 fokozat között lehet választani. Nem csupán kenyérszelet pirításra használhatók, hanem a kifli, zsömle vagy croissant is melegíthető a tetejükön.

A burkolat anyagát tekintve lehet műanyag, fém, inox vagy nemesacél is, a fűtőszál pedig nikkel-krómból készül, aminek nagy előnye, hogy nem korrodálódik, nem rozsdásodik.

Az egyszerűbb tisztítás érdekében a legjobb választás a kivehető morzsatálcás verzió, praktikusabb, mint a feje tetejére állítani a gépet és kirázni belőle a morzsákat.

Melegszendvics vacsorára?

Egy közös családi filmnézés közben, ha megéheznek a családtagok, gyorsan elkészítheti az ízletes, ropogós sült szendvicseket a szendvicssütő segítségével. Élvezze minden nap a különböző ízeket, akár klasszikus olvadt sajtos-sonkás szendvicset készít, akár egy kis édes mogyorókrémmel készíti el.

A tapadásmentes sütőfelülettel rendelkező szendvicssütővel egyszerre két szendvicset süthet.

Ha grillezni támad kedve, a hordozható asztali grillsütő mindig kéznél van

Grillezni mindenki szeret, időjárástól függetlenül, ezért egy hordozható asztali grillsütő mindig jó befektetés a grillezett húsok és zöldségek szerelmeseinek. A mobil készülék használható a teraszon, kertben, sőt az erkélyen is. A grill tisztítása könnyű és egyszerű. A rácson tökéletesen megsülnek a finomságot.

A nemesacél kontaktgrill tökéletes megoldás arra az esetre, ha rossz idő miatt nem lehet a szabadban grillezni. A hagyományos grillezővel szemben számos előnnyel rendelkezik. A különböző, grillen elkészített specialitásokat bármikor, bárhol élvezheti akár egyedül, akár a barátaival vagy családtagjaival. A számos funkciónak köszönhetően a kontaktgrillek még jobbak, mint a szabadtéri környezetben használatos hagyományos társaik. Füstmentesek, könnyű a karbantartásuk, és nincs szükség nyílt láng használatára.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés