Connect with us

technokrata

Így működnek azok a bizonyos G-pont vibrátorok

G-pont vibrátor

LifeStyle

Így működnek azok a bizonyos G-pont vibrátorok

Így működnek azok a bizonyos G-pont vibrátorok

A G-pont létezése nem csupán legenda, hiszen a valóságban is létezik. Sőt, mi több, izgatásával a hölgyek garantáltan eljutnak a csúcsra. Nézzük meg, melyek a méltán híres G-pont jellemzői és hogyan kell használni egy, kizárólag ezen terület izgatására szolgáló G-pont vibrátort!

Mi is az a G-pont?

Létezéséről Ernst Grafenberg német nőgyógyász tett említést először. Kutatásai szerint a G-pont a hüvely belső falán, a bemenettől nagyjából 5 cm-re helyezkedik el. Izgalom hatására pedig megduzzad. A hölgyek többsége könnyebben érhet el orgazmust a csikló izgatásával. Általánosságban elmondható, hogy a nők mintegy ⅔-a csak csiklóorgazmusra képes, hüvelyi orgazmusra pedig ritkábban. A G-pont ingerlésével azonban jó esély van a hüvelyi orgazmus átélésére is.

Kifejezetten a G-pont izgatására szolgáló eszköz a G-pont vibrátor, amely felfedezhető a Szexaruhaz.hu Szexshop áruházban kapható vibrátorok között is. Ha szeretnéd, hogy páratlan élményekben legyen részed, érdemes beszerezned egy ilyen erotikus játékszert.

Erre képes a G-pont vibrátor

A G-pont vibrátort tehát kifejezetten a G-pont izgatására fejlesztették ki, ehhez igazodik az alakja is. A vége enyhén hajlított, így tökéletesen megközelíthető és elérhető vele a G-pont. Használatához érdemes síkosítót alkalmazni a még intenzívebb élmények érdekében. Ha pedig még ennél is többre vágysz, próbálj ki egy olyan síkosítót, amely extra tulajdonságokkal is rendelkezik.

A G-pont vibrátort akár a párod is kézbe veheti, és eljuttathat segítségével a csúcsra. Ahhoz azonban, hogy tudd, számodra hogy a legkényelmesebb, először próbáld ki saját magad és használd önkielégítésre. Ha pedig már kellő tapasztalattal rendelkezel, passzold át a partnerednek.

A vibrátor előnyei

Mivel a legtöbben inkább a csiklóorgazmust helyezik előtérbe, a G-pontról hajlamosak elfeledkezni. Kár azonban nem kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, hiszen egészen különleges élményt nyújt az izgatása. A csiklóhoz hasonlóan idegvégződésekben gazdag és intenzív hatást vált ki a stimulálása.

A G-pont izgatásával elért orgazmus össze sem hasonlítható egy csiklóorgazmussal, hiszen annál jóval erőteljesebb, átütőbb. Aki még nem élte át, talán nem is hisz benne, miután azonban megtapasztalta, szabadulni sem akar majd az élménytől.

Vannak olyan vibrátorok is, amelyek a G-ponttal egyidőben képesek izgatni a csiklót, sőt, akár még a popsit is. Megjelenésük elsőre furcsának hathat, azonban egy próbát követően szinte biztos, hogy le sem akarod majd rakni. A hármas hatás olyan orgazmushoz vezet, amelyben addig még sosem volt részed.

Ne félj kipróbálni egy-egy ilyen terméket. Teszteld le, gyakorolj vele és ha már magabiztosan használod, vond be a párodat is a mókába. A G-pont vibrátor egy olyan eszköz, amely nem hiányozhat egyetlen hölgy vibrátor kollekciójából sem!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu