Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mi értelme van a nikotinmentes ciginek?

nikotinmentes elfbarvape

LifeStyle

Mi értelme van a nikotinmentes ciginek?

Mi értelme van a nikotinmentes ciginek?

A nikotinmentes cigi létjogosultságát megkérdőjelezik mind a dohányosok, mind a nemdohányzók. Az alapkérdés általában az, hogy mi értelme van füstölni valamit, ha pont a lényeg nem található meg benne: a nikotin?

A válasz meglehetősen összetett, de az ElfBarVape munkatársai ebben a cikkben igyekeznek a témát alaposan körüljárni.

A függőség nem egy rossz szokás

A dohányzás sokkal több, mint egy rossz szokás. Függőség. A nikotin testi és pszichés függőséget okoz, amit nagyon erős elhatározással és kitartással lehet megszüntetni. Mivel a szervezetből 48 óra alatt a nikotin kiürül, a legnagyobb kihívást a pszichés függőség legyőzése jelenti. A berögződések elhagyása: ha várni kell a vonatra, buszra, elszívsz egy cigit. A reggeli kávéhoz rágyújtasz. Étkezés után a jobb emésztéshez kell.

Ehhez társul, hogy a dohányos ezzel jutalmazza is magát: ezt még megcsinálom, utána cigiszünetet tartok. Ezek a szokások pont úgy berögzülnek, mint a kézmozdulat, a füst nézése. Sokszor ezek miatt a legnehezebb megválni a cigitől: várnom kell, mivel üssem el az időt? Mivel jutalmazzam meg magam?

Nikotinmentes élet

Azoknak az elektromoscigi-felhasználóknak, akiknek már fizikailag nincs szükségük nikotinra, jó alternatíva a mentes e-cigi a leszokásra. Így még nem kell semmi konkrétról lemondanuk, viszont nem károsítják magukat tovább. Pusztán az aroma van ilyenkor az e-liquidben, illetve a két összetevő, ami a “füstért” felelős. Bátran előkaphatják a zsebükből, ha idegesek vagy szünetet tartanak, anélkül, hogy visszaesnének. Amolyan biztonsági tartalék.

Mivel a felhasználók zöme azt a visszajelzést adja, hogy az eldobható elektromos cigi használatát követően kevesebbet dohányzik, és / vagy még az erősséget is csökkenteni tudta, egy idő után érdemes a nikotinmentes változatot választani, ha valaki le szeretne szokni a dohányzásról. Kipróbálnád? A vattacukor ízű nikotinmentes cigi az ElfBarVape webáruházból garantáltan a kedvenced lesz.

Dobd el!

A nikotinmentes e-cigi használatával már csak egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy megszabadulj a függőségtől. Ha pont akkor töltötted fel folyadékkal, amikor nagyobb lenne a motiváció a rágyújtásra, visszahúzó erő lehet, hogy pont most költöttél a cigire ennyit, nem akarod kidobni az ablakon. Mire azonban újra a végéhez érsz, a motiváció a vízgőzzel együtt messze szállt.

Az eldobható elektromos cigaretta, mint az Elf Bar, ilyen szempontból kiszámíthatóbb. A mentes kiszerelés 800 slukkos, így ki tudod számolni, hogy nagyjából meddig lesz elég, és lelkileg rá tudod magad hangolni az elengedésre. Ha kiürült a tartály, akkor pedig kidobod a legközelebbi helyen, ahol az ilyen jellegű szemeteket lehet, és akár egy életre búcsút mondhatsz a füstös életnek!

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés