Connect with us

Hirdetés

technokrata

Te még papíralapú névjegykártyát használsz? Lépj a jövő útjára

névjegykártya digitális adatokkal

LifeStyle

Te még papíralapú névjegykártyát használsz? Lépj a jövő útjára

Te még papíralapú névjegykártyát használsz? Lépj a jövő útjára

Sok évtizeden keresztül a névjegykártya egyet jelentett a papíralapú, sokszorozott példányokkal.

Van azonban egy sokkal egyszerűbb, környezetbarátabb megoldás is, melynek használata rendkívül egyszerű és nagyszerű. Ismerd meg te is a CardInMove-ot!

Így készítsd el a valaha volt legütősebb névjegykártyádat

A normál névjegykártya használata sokszor strapás, hiszen egy üzleti találkozó alkalmával rengeteg darabot kell magunknál tartanunk. A fogadó fél helyzete sem egyszerű, hiszen az egyre csak felgyülemlő példányokat nehéz rendszerezni. Ezenfelül az is problémát okozhat, hogy megtaláljuk annak a partnernek az elérhetőségét, akire éppen szükségünk van. Ennek ellenére persze nem probléma, ha te a hagyományos megoldásban hiszel. Mutatunk most pár tippet, hogy hogyan tűnhetsz ki a konkurencia névjegyei közül.

Az első oldal jóval lényegesebb funkciót tölt be, mint a második, így próbálj elsősorban erre fókuszálni. Minden olyan információt ide helyezz el, amit szeretnél, hogy semmiképp ne kerülje el a fogadó figyelmét. Fentről lefelé és jobbról balra haladva tekintjük meg mindannyian ezeket a kártyákat, így ezt te is tartsd szem előtt. Ilyen irányban helyezd el a legfontosabb, majd a már kevésbé hangsúlyos paramétereket.

Ennél is jobbat szeretnél? Kövesd az extra tanácsokat is!

Rendkívül jelentős dolog, hogy a saját piaci szegmensed szemével tekints a névjegyedre. Használj olyan kifejezéseket, olyan szófordulatokat és információmorzsákat, ami ebben a szektorban elterjedt. Így nagyobb eséllyel lesz sikeres az adataid megosztása. A képhasználat sem elhanyagolható. Mindenképpen olyan fotót alkalmazz, amely kifejez téged, és előrevetíti a tőled várható eredményességet.

Az első benyomás szerepét talán nem kell hangsúlyozni. Mindenképpen juttass a partnered birtokába valami azonnal felhasználható tudnivalót. Ezzel rendkívül pozitív képet festhetsz magadról, és előrevetítheted a jövőbeni tárgyalások sikerességét. Alkalmazz megfelelő vastagságot, illetve kellően élénk, figyelemfelkeltő színeket. Minél inkább más vagy, mint a többi megszokott, annál inkább ragadsz meg mások emlékezetében.

Mégis a legmodernebb megoldást választanád? Mutatjuk a legfontosabb előnyöket!

A legkorszerűbb megoldás számodra a CardInMove fizikai névjegykártyája digitális adatokkal. Ezt a variációt elég egyszer megvenni, és egy megbeszélés alkalmával odaérinteni a fogadó fél telefonjához. Ezen a felületen sokkal több adatot és információt be tudsz mutatni magadról, mint a hagyományos papírváltozaton. Így tehát sokkal gazdaságosabb és környezetkímélőbb is, mint az általános társai.

Továbbá rendkívül pozitív benyomást kelthetsz vállalkozó társaidban azzal, hogy ilyesfajta techonlógiai újítást alkalmazol. Változó világunkban a megszokott, berögzött dolgainkat is le kell tudnunk váltani. A CardInMove használatával pedig nemcsak magadnak, hanem partnereidnek és a környezetednek is jót teszel, így mindenképpen érdemes kipróbálni!

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés