Connect with us

Hirdetés

technokrata

Törj ki a szürke hétköznapokból egy ejtőernyős tandemugrással!

tandemugrás

LifeStyle

Törj ki a szürke hétköznapokból egy ejtőernyős tandemugrással!

Törj ki a szürke hétköznapokból egy ejtőernyős tandemugrással!

Nem kell különleges alkalomra – például esküvőre vagy születésnapra – várnod ahhoz, hogy ejtőernyős tandemugrást ajándékozz családtagodnak vagy barátodnak. Egy teljesen átlagos, hétvégi nap is felejthetetlenné válhat, ha egy ehhez hasonló extrém dologgal színesíted.

Az alábbi cikkben azt mutatjuk meg, miképpen keríthetsz erre sort a megfelelő helyen és időben profi ejtőernyősök segítségével.

Pezsdítsd fel életedet valami izgalmassal!

Teljesen érthető, hogy a hétköznapok „mókuskereke” után szívesen pihennél a hétvégén. Érdemes azonban arra is gondolnod, hogy életre szóló emlékeket szerezz, hiszen csak így lesz mesélnivalód az unokáid számára. Vagy egyszerűen csak jusson eszedbe az, milyen szívesen rákontráztál volna az ismerősöd élménybeszámolójára, amelyben a lebilincselő hétvégi kalandjáról mesélt.

Ha lélegzetelállító élményben szeretnél részesülni, semmiképpen sem érdemes kihagyni az ejtőernyős tandemugrást. Akár magadnak, akár másnak szeretnél örömet szerezni, az ejtőernyős tandemugrás örök emlék marad. Ha a szerettedet lepnéd meg vele, ajándékozd a Tandemugrás – Millennium Tandem Team tandemugrás kuponját ajándékba, és garantáltan feldobod a napját!

A legőrültebb és legnagyszerűbb program hétvégére

Szeretnéd újra gyereknek érezni magadat? Próbáld ki, hogy 200 km/h sebességgel zuhansz 4000 méter magasból, majd a zuhanás hirtelen nyugodt ejtőernyőzéssé válik! A föld eközben apró kis gömbbé változik, te pedig szó szerint a fellegekben érzed magadat. Csak képzeld el, hogy 133 tízemeletes panelházat kellene egymás tetejére pakolni ahhoz, hogy olyan magasan legyél, amilyen magasan az ejtőernyős tandemugrás során leszel.

Semmi szükség nincs azonban arra, hogy megijedt, hiszen végig ott lesz melletted egy tapasztalt ejtőernyős. A gyerekkori izgalmakat, hangokat, képeket most egyetlen hétvége alatt visszahozhatod.

Hol van lehetőség ejtőernyős tandemugrásra?

Mind a fővárosban, mind pedig Budapest közvetlen vonzáskörzetében korlátozott a légtér. Ennek elsődleges oka a nemzetközi légiforgalom zavartalan biztosítása, így szinte lehetetlenség a megfelelő magasságot elérni. Nem meglepő tehát, hogy az ejtőernyős tandemugráshoz mindenképpen el kell hagynunk a fővárost.

A Dunaújvárosi Repülőtér Magyarországon az egyik legoptimálisabb tandemugrási helyszín. Könnyedén megközelíthető, és a tandemugráshoz szükséges valamennyi feltétel biztosítva van. Emellett, ha budapesti vagy, a repülőtérre való kijutás egyben egy rövid kirándulást is kínálhat számodra. Nemcsak a szürke hétköznapokból szakadhatsz ki, hanem a zajos és koszos fővárosi utcákból is.

Erre az élményre egész életedben emlékezni fogsz, amit különböző videók és fotók formájában is lehetőséged lesz megőrizni. Amennyiben ugyanis szeretnéd, videófelvételeket és fényképeket is készítenek az ugrásról. Ne habozz!

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés