Connect with us
Hirdetés

technokrata

Költöztetés ingyenes előzetes munkafelméréssel? Lehetséges!

költöztetés

LifeStyle

Költöztetés ingyenes előzetes munkafelméréssel? Lehetséges!

Költöztetés ingyenes előzetes munkafelméréssel? Lehetséges!

Ha egy költöztetés során segítséget vesz igénybe, akkor a megbízottnak tudnia kell, hogy mire számítson. Ennek függvényében tudják ugyanis a legoptimálisabban megszervezni az egész folyamatot. Ha a megszokott fél-egy teherautónyi teher szállításáról van szó, akkor nem feltétlen szükséges, de akár akkor is indokolt lehet.

Nézzük hát, milyen esetekben érdemes, mikor indokolt egy munkafelmérés a szállítást megelőzően.

Mi a költöztetés tárgya?

Amikor egy kisebb lakás vagy ház teljes berendezése kerül elszállításra, az már rutinfeladat egy profi költöztető számára. Egy kiváló szakember előre tudja, hogy mire kell számítania, mire kell figyelnie, nagyjából mennyi bútorral számoljon. Ennek függvényében meg is tudja előre határozni, hogy hány fővel és várhatóan mennyi pokróccal, esetleg csomagolóanyaggal kell nekiindulni a munkának.

Azonban egy nagyobb ház vagy lakás esetén, amikor minden szoba zsúfolásig van bútorokkal, már nem feltétlen ilyen egyszerű a helyzet. Ez már több fordulós szállítást feltételez és feltehetően több munkaerőt is. Ez utóbbira a hatékonyabb és gyorsabb munkavégzés miatt lesz szükség. Ekkor viszont már érdemes, sőt sok esetben egyenesen ajánlott munkafelméréssel megtervezni a költöztetést. Egy profi költöztetés ugyanis jól megtervezett, jól megszervezett, főleg, ha egy profi csapatot bíz meg!

Ha becsomagoltatná a bútorait

Sajnos a piacon vannak olyan hiénák, akiknek eszébe sem jut, hogy Önnek segítségre van szüksége, azért keresi őket. Csak azt látják, hogy kinyílt valakinek a pénztárcája, ezért amennyit csak lehet, megpróbálnak belőle kivenni.

Még szerencse, hogy vannak etikus szereplői is a piacnak, mint pl. a fenti linken elérhető Servitius és Partnerei költöztetés is. Ők is azok közé a cégek közé tartoznak, akik figyelnek az ügyfeleikre, és segítik őket. Épp ezért is hívták életre azt a szolgáltatásukat, mely során a költözésben érintett bútorokat ők maguk csomagolják be, ha kérik.

Ez egy kiváló és ügyfélcentrikus szolgáltatás. Ha megrendeli tőlük ezt a szolgáltatást, garantáltan nem lesz gondja a költözéssel. Önnek nem kell előre becsomagolnia a bútorait, mert azt a profi szakemberek szakszerűen elvégzik. Egy gondot már le is vettek a válláról. A másik, amiért ez nagyon jó, hogy garantáltan biztonságban lesznek a bútorai. Mert nincs is annál biztonságosabb csomagolás, mint amit egy költöztető szakember végez.

Egy jó partner aranyat ér

Nem szabad, hogy a költségek minimalizálásának vágya irányítsa! Ez vezetett sajnos eddig is már sokakat egyenesen a hiénák markába. Hiába gondolja azt, hogy jól hangzik egy minimális összeg a teljes költöztetésre, ne dőljön be neki! Csak megbízható, transzparens, elérhető és segítőkész partnerrel szerződjön, ha költöztetésre van szüksége. Mint a fentiekből is láthatja, sokat ér, ha jó partnert választ! Ne generáljon magának plusz stresszt.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés