Connect with us

technokrata

Új randiőrület hódít a budapestiek körében, a közös rollerezés

lime

LifeStyle

Új randiőrület hódít a budapestiek körében, a közös rollerezés

Új randiőrület hódít a budapestiek körében, a közös rollerezés

Egy egyszerű vacsora vagy egy film a moziban? Úgy tűnik, ezek idejétmúlt randiötletek.

Egy fenntartható, innovatív trend van kialakulóban: a közös elektromos rollerezés a kiszemelt partnerrel. Budapesten már az összes rollerhasználat egyharmadát teszik ki a Lime adatai szerint a Csoportos utazás funkció használatával közösen megtett utak, melynek során a felhasználó meghívja barátját vagy barátnőjét, hogy – fedezve az ő utazásának költségeit is – két rolleren, együtt guruljanak.

Látványosan terjed egy újfajta randi módszer a fővárosban, a közös rollerezés – ez derül ki a Lime által regisztrált utak adataiból. A budapestiek imádják a Lime Csoportos utazás szolgáltatását, amellyel közös rollerezésre hívhatják meg kiválasztottjukat. Ezt erősíti meg az a tény, hogy a Lime-mal megtett rolleres utak harmadát már ketten – két külön rolleren – teszik meg e funkció használatával.

A közös rollerezés népszerűségét értékelve a Lime február 14-én, Valentin Nap alkalmából további kedvezményeket biztosít azon felhasználói számára, akik pénteken a Csoportos utazás funkciót használják. Az erre szolgáló kuponkód a Lime alkalmazásán keresztül érhető el.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin