Connect with us

technokrata

Jól sikerült a gyűjtés – Egy tonnányi adomány gyűlt össze!

LifeStyle

Jól sikerült a gyűjtés – Egy tonnányi adomány gyűlt össze!

Jól sikerült a gyűjtés – Egy tonnányi adomány gyűlt össze!

Első alkalommal szervezett vállalati gyűjtést nehéz sorsú családok számára az Abroncs Kereskedőház.

A hagyományteremtő kezdeményezéshez a cég több mint száz munkatársa csatlakozott és novemberben összesen egy tonnányi felnőtt és gyermek ruhaneműt, könyvet, gyermekjátékot, valamint tartós élelmiszert ajánlottak fel, mondta Penziás Réka HR és kommunikációs igazgató.

  • Közeleg a szeretet ünnepe, sajnos nagyon sok olyan család él körülöttünk, akik számára a Karácsony nem az örömről, hanem a nélkülözésről és mindennapi problémákról szól. Különösen szívszorító, hogy nagyon sok kisgyermek is milyen nehéz körülmények közt él és készül ezernyi hátránnyal a felnőtt életére – mondta Penziás Réka. – Kollégáinkkal összefogva mi is talán egy picit szebbé tudjuk tenni néhány család Karácsonyát. A felajánlást a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül szeretnénk eljuttatni oda, ahol igazán nagy szükség van rá.

Romhányi Tamás, a Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője elmondta: az ország egész területén több tízezer nehéz sorsú család számít a segítségükre.

A beérkezett adományokat a raktárainkban átválogatjuk, csak jó állapotú ruhaneműt, hibátlan játékot adunk tovább a rászorulóknak. Karácsony előtt több mint harmincezer ajándékcsomagot készítünk, melyeket sokgyermekes családoknak, egyedül élő időseknek, fogyatékkal élő és hajléktalan embereknek juttatunk el.

romhanyipenzias

Egy tonnányi adomány gyűlt össze: Romhányi Tamás és Penziás Réka

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin