Connect with us

technokrata

Te mindent visszavittél amit kikölcsönöztél? Ő nem és pórul járt!

LifeStyle

Te mindent visszavittél amit kikölcsönöztél? Ő nem és pórul járt!

A férfi 14 évig nem vitte vissza a kölcsönzött filmjét, ezért bilincsben vitték el.

Az évezred elején még óriási divat volt a videokölcsönzés. Hazánkban és Amerikában is minden sarkon szinte lehetett filmet kölcsönözni. Aztán ahogy fejlődött a kor és megjelentek a torrent oldalak egyre másra elkezdtek visszaszorulni ezek az üzletek. Mára gyakorlatilag teljesen eltűntek, hiszen már jogtisztán is lehet filmet nézni, anélkül, hogy el kelljen mennünk a boltba. A szintén videokölcsönzőből kinőtt Netflixnek köszönhetően.

Akadt olyan azonban, aki most bánta meg, hogy anno leugrott egy filmet kivenni. Amerikában egy férfit letartóztattak, mert még 2002-ben kikölcsönözte az Eszement Freddy című filmet és elfelejtette visszavinni. A 14 év alatt felhalmozott késedelmi díjak miatt viszont elfogató parancs lépett ellene érvénybe. Ezért aztán, amikor megállították a rendőrök egy rossz féklámpa miatt kiderült a bűncselekmény és őrizetbe vették.

FOURSTAR_vhsrent

Az elfogott férfi szerint még a hatóságok is csodálkoztak, hogy ezért kell bevinniük. Mivel a lányát vitte éppen iskolába, így megengedték neki, hogy először elvigye oda és csak aztán vették őrizetbe. A vád hivatalosan ” kölcsönzött tulajdon vissza nem adása”, tárgyalni pedig április 27-én fogják.

 

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin