Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív együttműködés: Nokia okostelefonok ZEISS optikával

Kütyük

Exkluzív együttműködés: Nokia okostelefonok ZEISS optikával

Exkluzív együttműködés: Nokia okostelefonok ZEISS optikával

Exkluzív együttműködés – a ZEISS beszáll a Nokia okostelefonok képalkotó megoldásainak fejlesztésébe

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona és a ZEISS együttműködési megállapodást írt alá, melynek célja új képalkotási szabványok kialakítása az okostelefon-iparban. A hosszú távú megállapodás a ZEISS és a Nokia okostelefonok közös történetére és szakértelmére épül.

 

A két vállalat közös célja, hogy az egész ökoszisztémára kiterjedő minőségi változást érjenek el a képalkotás területén a szoftverektől és szolgáltatásoktól kezdve a kijelző minőségén át az optika kialakításáig. A partnerség jegyében a ZEISS és a HMD Global közösen fejleszt majd  szabványteremtő képalkotási megoldásokat és az együttműködés újra összhangba hozza a ZEISS márkát és a Nokia okostelefonok világát. A felhasználók képalkotási élményének folyamatos fejlesztésére tett ígéret tükrözi a két vállalat közös értékeit: a minőség iránti elkötelezettséget, a megbízható kivitelezést és a törekvést a valós felhasználói élmény fejlesztésére.

A ZEISS márka és a Nokia telefonok kapcsolatának kezdete több mint egy évtizeddel ezelőttre nyúlik vissza, a kapcsolat pedig már a kezdetektől az innováció iránti szenvedélyen alapult annak érdekében, hogy a vállalatok a lehető legjobb megoldásokat biztosíthassák a felhasználóknak. A ZEISS és a Nokia telefonok eddigi együttműködésének eredménye számos kimagasló technológiai újítás, mint például a világ első több megapixeles kamerával rendelkező mobiltelefonja, és más szabványteremtő készülék a Nokia Nseries telefonoktól a Nokia PureView technológiáig. Ez a megújított szövetség egy hosszútávú elkötelezettséget takar, amely ezekre a technológiai innovációkra épít a következő években.

 

Arto Nummela, a HMD Global vezérigazgatója elmondta:

,,A ZEISS-szel való együttműködés fontos része azon elkötelezettségünknek, hogy mindig a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk ügyfeleinknek. A rajongók többet várnak egy jó okostelefon-kameránál, ők teljes képalkotó élményt szeretnének, amely nem csupán megteremt egy szabványt, hanem újra is definiálja azt.  Ügyfeleink ezt várják tőlünk, éppen ezért a ZEISS-szel  eleget is teszünk ezeknek a kívánalmaknak a mindenki számára elérhető közös képalkotó megoldások kifejlesztésével.”

 

Dr. Matthias Metz, a ZEISS Csoport igazgatótanácsának tagja úgy fogalmazott:

,,A HMD Global és a ZEISS együttműködése során újra nagy hangsúlyt fektet majd a felhasználók innováción és kiválóságon alapuló holisztikus képalkotási tapasztalataira. Ez a partnerség szilárd alapokon nyugszik, így együtt várjuk az izgalmas utazást a  kifinomult okostelefonos képalkotás jövője felé.”

A ZEISS-szel kötött partneri megállapodás további bizonyíték arra, hogy a HMD Global az iparág legjobb és legelismertebb partnereivel együttműködve tovább tökéletesíti a telefonok tervezési és gyártási folyamatainak minden részét. A vállalat elkötelezett az iránt, hogy a felhasználók a lehető legjobb képalkotási élményt tapasztalják meg a Nokia okostelefonokon.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés