Connect with us

technokrata

Frissítve: Szoftveresen turbózza fel az S7-et a Samsung

Kütyük

Frissítve: Szoftveresen turbózza fel az S7-et a Samsung

Nincs többé a Note 7, így az S7 család is megkap néhány funkciót.

Azután, hogy a Samsung befejezte a Note 7 gyártását és megkezdte a készülékek visszahívását, sokan aggódni kezdtek, hogy a dél-koreai gyártó zászlóshajójában megjelenő, exkluzív funkcióknak innentől vége. Nos, úgy tűnik, ez szerencsére nincs így, sőt!

galaxys72

 

Több forrás ugyanis arról számolt be, hogy a Samsung elkezdte az egyedi, eddig Note 7-ben jelen lévő funkciók tesztelését az S7 és S7 Edge modelleken. Kiemelték például egyik az Always on Display módot, amely ugyan már eddig is jelen volt az S7-eseken, de nem tudott annyit, mint a Note 7-esben lévő verzió.

Persze azt azért ne várjuk, hogy egycsapásra Note 7-es váljon a Galaxy S7 típusú telefonunkból, hiszen a phablet több funkciójához is az S-Pen-re volt szükség, ezt pedig nem támogatja az tavasszal bemutatott okostelefon-család. Ennek ellenére azért üdvözítő a Samsung lépése, hiszen így legalább nem vesznek kárba a Note 7 hasznos funkciói.

Frissítés: A Samsung a cikk megjelenése után elküldte a hivatalos állásfoglalását, alább olvasható:

„Kiadtunk egy szoftverfrissítést a Galaxy S7 és S7 edge telefonjainkra, amely továbbfejlesztett funkciókat tesz elérhetővé a készülékeken a kényelmesebb és jobban testreszabható mobilélmény érdekében. „Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin