Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ütni fog a Microsoft új mobilja

Kütyük

Ütni fog a Microsoft új mobilja

Minden piacon lévő telefonnál erősebb lehet az újdonság.

Egyre valószínűbb, hogy a Microsoft egy új okostelefonnal érkezik a szeptember elején rajtoló IFA rendezvényre. A redmondi óriás nincs könnyű helyzetben, hiszen mobil rendszerének részesedése minimális, azaz a felhasználókat csak valamilyen átütő újdonsággal lehetne magukhoz csábítani. A legújabb információk alapján épp erre készülnek, hiszen a nagy sikerű Surface táblagépek mintájára egy Surface telefont mutatnak majd be, amely bivalyerős hardverrel kerülhet piacra.

lumia650_5

A pletykák egy 512 GB-os tárhellyel érkező telefonról szólnak, amelyben a Snapdragon 830-as lapkakészlete teljesíthet szolgálatot, méghozzá nem kevesebb, mint 8 GB-nyi RAM-mal! Emellett a kamerára is rágyúrnak a Microsoftnál, hiszen a Carl Zeiss lencsék mögött egy 21 megapixeles PureView technológiájú egység foglal majd helyet.

Az elkészült fotókat az 5,7 colos AMOLED képernyőn nézhetnénk vissza. Természetesen a mai trendeknek megfelelően a Continuum funkció is helyet kap majd a mobilon, a számítógéppel pedig egy USB-C csatlakozón keresztül köthetjük össze a készüléket.  Persze ezek egyelőre csak pletykák, de reméljük igaznak bizonyulnak, hiszen a Microsoftnak nagy szüksége van egy erős, igazi “WOW” faktort tartalmazó telefonra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés