Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már nem kell sokat várnunk a Nokia mobilokra!

Kütyük

Már nem kell sokat várnunk a Nokia mobilokra!

Karácsonyig bemutatkoznak a finn gyártó újdonságai.

Amikor a szebb napokat is látott Nokia eladta a mobiltelefonos részlegét a Microsoftnak, a redmondi gyártó azzal a feltétellel kötötte meg az üzletet, hogy 2016. utolsó negyedévéig nem kerülhet piacra a finnek által készített, Nokia logós telefon.

nokia-headquarters-logo-sign-001-630x472

Mivel ez a határidő hamarosan lejár, nem meglepő, hogy a Nokia már aktívan készül a visszatérésre. Fontos tudni, a fejlesztők azóta már a Microsoftnál dolgoznak (vagy ott sem..), ezért a fejlesztést a francia központú MHD kapta meg. Jó hír, hogy azért köztük is sok a volt nokiás, de természetesen nem ugyanaz a helyzet, mint amikor a Microsoft a komplett csapatot átvette.

A Nokia China vezetője szerint azonban nincs ok az aggodalomra, az Androidra váltó gyártó egyből három készüléket dob majd piacra az ősz folyamán, ebben okostelefon és táblagép is lesz. Bár több információt nem osztott meg, azért az már biztos, hogy sokáig nem kell várnunk hiszen legkésőbb karácsonyig piacra kerülnek a készülékek. A gyártás nem meglepő módon Kínában történik majd, méghozzá a Foxconn leányvállalatának, az FIH Mobile-nak az üzemeiben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés