Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eltűnhet a Motorola?

Kütyük

Eltűnhet a Motorola?

Elképzelhető, hogy hamarosan már nem találkozunk az ikonikus márkanévvel.

Az elmúlt években igen sokminden történt a Motorolával. Kezdődött a 2004-ben megjelent V3 és a vele együtt elindított kagylómobilok sikerével, majd egy óriási buktával folytatódott, hiszen az amerikai óriás nem reagált megfelelően az iPhone által elindított érintőképernyős örületre. Ennek a vége az lett, hogy a nehéz helyzetbe került vállalat eladta a mobiltelefonos részlegét a Google-nek, amely hamarosan (a szabadalmak megtartása után) továbbpasszolta a Lenovonak. A kínai gyártónak jól jött az ismert márkanév és a fejlesztőcsapat, így a Motorola azóta folyamatosan új készülékekkel jelentkezik.

motorola1-700x525-640x480

Ennek azonban hamarosan vége szakad, hiszen egyre valószínűbb, hogy elbúcsúzhatunk az ikonikus márkanévtől. Ezt nem más, mint Rick Osterloh, a  Motorola vezérigazgatója árulta el a CNET-nek adott interjújában. Osterloh szerint a Motorola helyett a Lenovo márkanév kerülne a telefonokra, igaz a Moto felirat és logó továbbra is megmaradna, azaz valószínűleg egy almárkaként él tovább a híres név.

Persze a vállalat vezetője további információkat nem árult el, így a csak remélni tudjuk, hogy rövidesen mindenről pontos képet kapunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés