Connect with us

technokrata

Tönkreteszi a telefonokat az új Windows

Kütyük

Tönkreteszi a telefonokat az új Windows

A bétaverzió használhatatlanná tett néhány készüléket.

Nem indul zökkenőmentesen a Windows 10 mobilverziójának karrierje, hiszen többen is arról számoltak be, hogy a frissítés nemes egyszerűséggel használhatatlanná tette a készüléküket. A hibát az okozta, hogy többen olyan eszközökre próbálták meg feltelepíteni a firssítést, amit a Windows 10 adott béta verziója nem támogatott.

windows10

A hibát egyértelműen a Microsoft okozta, hiszen a redmondi óriás nem inaktiválta az inkompatibilis készülékek esetén a letöltési lehetőséget, így a felhasználó mit sem sejtve kezdett bele a műveletbe. További gond volt, hogy a telepítés rendben végig is ment, csak az újraindulás után lett működésképtelen a készülék.

Egyelőre csak a gyári szoftver tudja helyrehozni a készüléket, ám mivel ezt csak kevesen birtokolják, ezért a Microsoft most egy alternatív megoldáson dolgozik a telefonok felélesztése érdekében. A Microsoftnak most azért is kell keményen dolgoznia, mert a végleges kiadás ősszel kerül piacra, addig pedig a lehető legtöbb hibát ki kell szedniük a készülő rendszerből.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin