Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennél a telefonnál semmi nem szól szebben

Kütyük

Ennél a telefonnál semmi nem szól szebben

Jól néz ki és jól is szól a Marshall új mobilja. Cserébe nem olcsó.

Új, audiofil felhasználók számára készített telefont mutatott be a Marshall. A London névre keresztelt újdonság különlegessége a Wolfson WM8281 Audio Hub ami a gyártó szerint kristálytiszta hangminőséget garantál. Érdekesség, hogy a mérnökök nem egy, hanem rögtön két jack csatlakozót is elhelyeztek, így akár ketten is hallgathatják egyszerre az eszközt. Emellett a telefonon egy sztereó hangszórópáros is helyet kapott, ez a Marshall állítása alapján egyenesen a világ leghangosabbja.

m1

A hangerő egyébként is kulcsfontosságú volt a telefon megalkotása során, hiszen az állítást sem hagyományos gombokkal, hanem egy görgővel oldhatjuk meg. Ez precízebb mint a hagyományos megoldás. A London másik különlegessége az M feliratú gomb, ami egyenesen a gyártó saját alkalmazásába repíti a felhasználót.

m3

A modell ezen kívül egy hagyományos androidos okostelefon, a 4,7″-es, 720p felbontású képernyő mögött egy  Qualcomm Snapdragon 410 lapkakészletet, 2 GB RAM-ot és 16 GB memóriát találunk. A hátlapon egy 8 megapixeles kamerát helyeztek el a mérnökök, míg az előlapon egy 2 megapixeles egységre lehetünk figyelmesek. Az Android 5.0.2 Lollipop rendszert futtató telefon üzemeltetéséről egy 2500 mAh-es akkumulátor gondoskodik. A London ára a gyártó szerint 590 dollár lesz, az első darabokat pedig  augusztus 17-én szállítják ki.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés