Connect with us

Hirdetés

technokrata

4G-t kapnak a feltöltőkártyások is: indul a Domino 4G!

Kütyük

4G-t kapnak a feltöltőkártyások is: indul a Domino 4G!

Mostantól a feltöltőkártyás Telekom ügyfelek is élvezhetik a 4G mobilinternet szolgáltatás előnyeit.

A Telekom feltöltőkártyás ügyfelei számára is elérhetővé teszi a 4G hálózatot, azaz már a Domino mobilinternet díjcsomagokkal is igénybe vehető a 4G mobilinternet szolgáltatás. Ezzel a Telekom jelenleg elérhető lakossági díjcsomagjainak mindegyike 4G-képessé válik.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen 4G-képes készülékkel és 4G-képes SIM kártyával is. Ugyanakkor a Telekom  feltöltőkártyás díjcsomaggal rendelkező ügyfelei által jelenleg használt SIM kártyák nem alkalmasak a kapcsolódásra a 4G hálózathoz, ezért az ügyfeleknek SIM-kártya cserére van szüksége a szolgáltatás használatához. A 4G-képes SIM-kártya a Telekom  honlapján, a www.telekom.hu/4g_domino felületen díjmentesen igényelhető. A megrendelt SIM-kártyát az ügyfelek kényelmesen, otthonukban vehetik át a futártól.  A SIM-kártya csere az ügyfelek jelenlegi telefonszámát nem érinti, az változatlan marad, valamint a 4G szolgáltatás használatához nincs szükség díjcsomagváltásra sem.

A 4G szolgáltatás a mobilinternet új dimenzióját nyitja meg a felhasználók előtt, akik  megtapasztalhatják az internetezés valódi új élményét. A válaszidő csökkenése révén böngészés közben az oldalak gyorsabban töltődnek be, pillanatok alatt oszthatók meg a nagyméretű fotók és videók, és az akadásmentes videózás élményéről sem kell már senkinek lemondania.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés