Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a Vodafonnál is kapható a Galaxy A3 és A5

Kütyük

Már a Vodafonnál is kapható a Galaxy A3 és A5

Izgalmas, kívül, belül figyelemreméltó Samsung újdonságokkal, a Galaxy A3 és A5 okostelefonokkal bővül a Vodafone Magyarország készülékkínálata. A Samsung okostelefonok vásárlói egy speciális akció keretében fél áron vehetik meg a Samsung prémium kategóriás vezeték nélküli kihangosító hangszóróját a Level Box Mini-t.

A Samsung Galaxy A3 és nagytestvére, az A5, egyaránt prémium fém borítású és kategóriájában a legvékonyabb kialakítású. Az A3-as képernyője 4,5 inches, míg az A5-ösé 5 inches Super AMOLED érintőképernyő. Az A3 és A5 modell is kiváló szelfieélményt biztosít, köszönhetően az 5MP-es előlapi kamerának, valamint többek között a wide szelfie készítési lehetőségnek. A két telefon természetesen nem csupán szelfiezésre használható remekül, a kisebbik hátsó kamerája 8MP-es, a nagyobbiké 13MP-es. A social media híveinek ezek a 4G képes telefonok gyors böngészést és elérhetőséget kínálnak. Az A3 fekete és fehér, az A5 pedig fekete és ezüst színben érhető el.

A Samsung Galaxy A3 a korlátlan hívást és SMS-küldést, valamint jelentős adatmennyiséget biztosító Red Basic B szolgáltatáscsomaggal 24 hónapra havi 14 990 Ft-ba kerül, pre-paid kártyával, 3 ezer forintos feltöltéssel 84 990 Ft-ért, az A5-ös Red Basic szolgáltatáscsomaggal 17 990 Ft-ért vásárolható majd meg, illetve 3 ezer forintos feltöltéssel 119 990 Ft-ért lesz elérhető.

A Samsung okostelefonok vásárlói most egy speciális akció keretében fél áron vehetik meg a Samsung prémium kategóriás vezeték nélküli kihangosító hangszóróját, a Level Mini Box-ot.

Ez a kiegészítő jelenleg a kategóriájában a legkedvezőbb ár/érték arányú termék. A hangszóró Bluetooth-szal, NFC-vel, vagy 3,5mm-es JACK kábellel bármely okostelefonnal vagy zenelejátszó eszközzel összekapcsolható és bármely androidos okostelefonnal vezérelhető. A mindössze 360 grammos készülék akkumulátora 25 órán keresztül bírja, így akár egy 24 órás bulit is végig lehet vele zenélni – amire kiváló hangminősége és hangereje is alkalmassá teszi. A kompakt méretű eszköz ugyanakkor telefon kihangosítóként is funkcionál, így akár az üzleti életben konferenciabeszélgetésre is használható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés