Connect with us

Hirdetés

technokrata

Készíts profi fotókat Moment tok segítségével!

Kütyük

Készíts profi fotókat Moment tok segítségével!

Az iPhone 6 kamerája már önmagában lenyűgöző, ha azonban közelebb akarunk kerülni a professzionális fotózáshoz valami többre lesz szükségünk. A Moment telefontokkal egészen új szintre emelhetjük telefonunk kameráját.

A Kickstarteren indult startup már korábban is készített külső kameralencséket az iPhone-okhoz, most azonban egy kompakt megoldással álltak elő. Nem csak különböző lencséket ajánlanak, hanem fotógombbak rendelkező telefontokot, és egy külön alkalmazást is készítettek.

A telefon érzékeli melyik lencsét helyeztük fel, és az ahhoz tartozó szoftveres funkciókat, különlegességeket azonnal elérhető is teszi. A tok saját gombelemmel működik (amellyel kapcsolatban üzemidőt nem tettek közzé), és egy kétállású fotógombot is elhelyeztek jobb oldalán, mellyel félig illetve teljesen lenyomva élesíthetjük illetve el is készíthetjük képeinket.

Az kiegészítő Bluetooth-on keresztül csatlakozik az iPhone-hoz, így a párosítás is rendkívül egyszerű. Ha a mobilos fotósáz szerelmesei vagyunk a Moment Case kiváló választás lehet, és most a projekt hivatalos Kickstarter oldalán ára mindössze 125 dollár egy lencsével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés