Connect with us

technokrata

Telenorosok figyelem: már mobilszámlán keresztül is fizethettek a Google Playben

Google Play

Kütyük

Telenorosok figyelem: már mobilszámlán keresztül is fizethettek a Google Playben

A Google-lal kötött globális megállapodásnak köszönhetően immáron nem csak bankkártyával, de a havi mobilszámlával együtt is kiegyenlíthetik a fizetős alkalmazások ellenértékét a Telenor előfizetői. Ehhez kapcsolódóan ráadásul hamarosan igen kedvezményesen, eredeti árának töredékéért vásárolható meg a Modern Combat 5, valamint A csodálatos Pókember 2. című film játékverziója.

Bár még mindig népszerűek az ingyenesen elérhető alkalmazások a Google Play Áruházban, nagyon sokan már pénzt is hajlandóak áldozni egy-egy hasznos, praktikus vagy egyszerűen csak szórakoztató fejlesztésre. December 17-től minden ügyfél a klasszikus hitel- vagy bankkártyás vásárlás mellett, közvetlenül a szolgáltatón keresztül, a havi számla terhére is vásárolhat appokat. Így nem csak a rutinos mobilozók élete válik könnyebbé, hanem a digitális világban járatlanabb előfizetők dolga is leegyszerűsödik, hiszen nem kell bankkártyájukkal bajlódniuk, mindössze ki kell választaniuk a kívánt alkalmazást, melynek összegét csak az adott hónap végén kell kiegyenlíteniük mobilszámlájukkal együtt. A Telenor korábbi felmérése szerint az ügyfelek 70%-a preferálná inkább a szolgáltatón keresztüli, mint a bankkártyás fizetést.

A lehetőség indulását megünneplendő a Telenor most két népszerű fizetős játékot tesz elérhetővé kedvezményes áron. A Modern Combat 5 december 15-től 22-ig, míg a The Amazing Spider-Man 2december 23-tól 30-ig érhető el 1570 Ft helyett mindössze 225 forintos áron a Google Play áruházban a Telenor előfizetői számára.

Google Play

A Telenor élen jár a mobilegyenleg terhére történő alkalmazásvásárlás tekintetében: először 2013 februárjában indította el a Microsofttal közösen a Windows Áruházban, majd egy évvel később a Firefox Marrketplace-n. Jelenleg mindkettő megoldás kiemelkedő népszerűségnek örvend az ügyfelek körében és hasonló siker várható a most bevezetett Play Áruházban történő vásárlás esetében is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin