Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme a Lenovo laptop méretű Yoga tablete

Kütyük

Íme a Lenovo laptop méretű Yoga tablete

A Yoga Tablet 2 15 órát bír, és mérete megegyezik a gyártó ultrabookjaival.

A Lenovo a jelek szerint megállíthatatlanul próbálkozik mindennemű innovációval. Az eredeti Yoga, és a 13 inches Ultrabookok után a kettő ötvözetét hozták létre a Yoga Tablet nevet viselő készülékkel.

A minap bemutatott termékcsalád 8-10 inches Android és Windows rendszerű modelleket tartalmaz. A vállalat egyedi módon mossa el a határt tablet és ultrabook között, ugyanis a 13 inches Yoga Tablet 2 ugyanakkora, mint a kimondottan hordozható laptopja annyi különbséggel, hogy egy rögzítővel áll meg a készülék, ugyanis a tablet és a billentyűzet nem csatlakozik.

Kijelzője egy 2560 x 1440-es felbontású egység, ami roppant nagy pixelsűrűséget eredményez ekkora méret mellett. Sajnos teljesítmény terén alul kell maradnia az ultrabookokhoz képest, mert processzora egy négymagos Atom 4GB RAM-mal. Azonban egy fontos előnye van a gyengébb egységnek, mégpedig a kisebb energiaigénye, melynek köszönhetően az üzemidő 15 órára nőtt, ami bámulatos egy ilyen eszköznél. Az alig több, mint 1 kilós gép 700 zöldhasúért lehet a miénk, de hogy megéri-e azt már nem nekünk kell eldöntenünk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés