Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hódít a TestJockey Izraelben

Kütyük

Hódít a TestJockey Izraelben

A mobilalkalmazások tesztelésére specializálódott TestJockeyt delegálta hazánkból a nemzetközi zsűri a világ egyik legjelentősebb startup központja által szervezett programsorozatra, a Start Tel Avivra. Az induló IT vállalkozás a program keretében több mint egy tucat eseményen vett részt Izraelben, és olyan cégek vezetőinek mutathatta be termékét, mint a Deutsche Telekom, a Motorola, vagy a Microsoft. A TestJockey legfőbb célja, hogy a kint szerzett tapasztalatokat és kapcsolati tőkét minél hatékonyabban vissza tudja forgatni a cég üzleti fejlesztésébe.

A Hagai Mei-Zahav, Izrael Állam budapesti nagykövet-helyettese, Záboji Péter, az EEF elnöke, Korányi László, a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) bel-és külkapcsolati elnökhelyettese, valamint Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminál főigazgatója neveivel fémjelzett héttagú nemzetközi zsűri összesen 23 hazai startup közül választotta ki a TestJockeyt, így megadva a cégnek a lehetőséget, hogy részt vegyen a Start Tel Avivon.

A programsorozat keretében a TestJockey vezetője többek között négy, Magyarországról megkörnyékezhetetlen IT cég nemzetközi nagyágyújával tudott négyszemközt beszélni a fejlesztésükről. A Deutsche Telekom, a Microsoft és a Motorola vezetői a pozitív visszajelzések mellett olyan fontos információkat osztottak meg a magyar cég CEO-jával, melyek segítik a vállalkozás piaci bevezetést célzó törekvéseit.

A 16 ország leginnovatívabb induló IT vállalkozásainak részvételével zajló Start Tel Aviv egyik további nagy előnye volt, hogy a TestJockey vezetője találkozhatott olyan ígéretes appfejlesztő startuppokkal, akik a cég elsőszámú célcsoportját jelentik. Emellett két piaci versenytárssal is egy asztalhoz tudtak ülni, ami nagyban segítette a fejlődési irányok feltérképezését.

„Egy ilyen lehetőség akkor ér sokat, ha fel tudjuk használni az új ismeretségeket, és felhasználóinkká tudjuk tenni a helyi startuppereket” – mondta el Vidos Péter, a TestJockey ügyvezetője. A jövőbeli tervek kapcsán elmondta: „A megkülönböztető, jövőbe mutató funkciók meghatározása most az egyik legfontosabb feladatunk. A másik, ugyanennyire fajsúlyos kihívás a felhasználói kör folyamatos bővítése és a velük való párbeszéd fenntartása annak érdekében, hogy megértsük szolgáltatásunk erősségeit és gyengeségeit, potenciális vevőink igényeit és problémáit, hogy utána eljuthassunk a piacérett, fizetős termék fázisába.”

“Mivel a startupok legfontosabb befektetői piacának számító USA-ban a helyi társaságok figyelmét sokkal hamarabb felkelti egy olyan vállalkozás, amely már bekerült a legnagyobb izraeli kockázati tőkések látókörébe, a TestJockey egy jelentős lépést tett a nemzetközi siker felé” – fogalmazott Korányi László.

“Izrael világelső az egy főre jutó startup vállalkozások számát tekintve, és magas színvonalú oktatásnak köszönhetően előtérben van a kutatás-fejlesztés és az innováció. Örömmel tapasztalom, hogy Magyarországról is több startup világsiker indult útjára az elmúlt években. Remélem, hogy a fiatal magyar vállalkozók továbbra is figyelemmel kísérik majd Izraelt, mint egy ideális helyszínt az üzleti sikereik számára. Bízom benne, hogy a Start Tel Aviv programsorozatot követően a TestJockey ugyanolyan eredményeket ér majd el a nemzetközi porondon is, mint amilyen sikeres volt az izraeli bemutatkozása” – mondta Ilan Mor, izraeli nagykövet.

A mobilalkalmazások tesztelésére szakosodott cég Izrael Állam magyarországi Nagykövetsége, Tel Aviv város Önkormányzata, a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH), valamint a Design Terminál szakmai összefogásának eredményeként juthatott ki a Start Tel AvivraSzólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés